as1112
20:51, 13 cze 2012
Jak miło, że ktoś pochwalił moje projekty, Nie spodziewałam się - chyba za mało pewna siebie jestem 
Zajrzałam do ogrodu asicy99 - podobne mamy chyba pomysły na rabatki
Nie doszłam jeszcze do końca, na razie do pomysłu z ławeczką - super!!! Może u siebie taką zrobię.
Zaraz córcie pójdą spać to dolecę do końca i zajrzę do ogrodu Ewy
Może mnie coś zainspiruje 
Generalnie wybór jest trudny a najgorzej wtedy gdy wszystko sie podoba i nie wiadomo na co się zdecydować. Sama nie wiem juz czy wolałabym uporządkowane czy "misz-maszowe" rabatki
Na pewno pomysł z bukszpanowym żywopłotem wykorzystam - nawet mężyk już zaakceptował. Myśleliśmy jak ukryć te bloczki a tu proszę - jedna fotka na forum i po kłopocie
Bardzo dziękuję. Gdy będę bliżej realizacji zwrócę się z prośbą o szczegóły i szczególiki ( na razie domek jest w fazie kończenia więc nie będę się tam pchać z roślinami).
Póki co czas zająć się rabatkami wokół. Dziś już nawet przeszło mi przez myśl żeby pod żywopłotem nic nie sadzić
Teraz myślę o hortensjach
Kurcze, chyba zwariuję od tego myślenia.

Zajrzałam do ogrodu asicy99 - podobne mamy chyba pomysły na rabatki

Zaraz córcie pójdą spać to dolecę do końca i zajrzę do ogrodu Ewy

Generalnie wybór jest trudny a najgorzej wtedy gdy wszystko sie podoba i nie wiadomo na co się zdecydować. Sama nie wiem juz czy wolałabym uporządkowane czy "misz-maszowe" rabatki

Na pewno pomysł z bukszpanowym żywopłotem wykorzystam - nawet mężyk już zaakceptował. Myśleliśmy jak ukryć te bloczki a tu proszę - jedna fotka na forum i po kłopocie

Póki co czas zająć się rabatkami wokół. Dziś już nawet przeszło mi przez myśl żeby pod żywopłotem nic nie sadzić