Bożenko nie mogę znaleźć swojego wpisu na 800 stronkę, chyba nie wcisnęłam "wyślij" w takim razie serdecznie jeszcze raz gratuluję Tobie pięknego wyniku i pięknego ogrodu przesyłam skromną kalinę
Robert podziwiałam "prezentowy" towar tego olbrzyma to posadź samego na eksponowanym miejscu o powojnikach napisałam u siebie, a tu kilka ich fotek oczywiście nie wszystkie i nie szalej tak w ogrodzie
Bożenko nie mogę znaleźć swojego wpisu na 800 stronkę, chyba nie wcisnęłam "wyślij" w takim razie serdecznie jeszcze raz gratuluję Tobie pięknego wyniku i pięknego ogrodu przesyłam skromną kalinę
Aniu jeżeli zakręcenie ma szanse wprost proporcjonalnie wpływać na kondycję roślin to ja będę miała ten ogród ...
Tylko ja gadam do roślin..i chyba to jedyna skuteczna metoda patrząc na moją systematycznosc ogrodowa..... nic, nic nic....a potem na huraaaa
Idę pognić do 5,00
Aniu co byś nie myślała,że ja taka porządna to wklejam dzisiejsze zdjęcie, ale na rabaty nie właziłam do pielenia bo za mokro zobacz ile chwastów a lewizja mnie zaskoczyłaś, musi babka mieć bardzo przepuszczalne podłoże,że tak jej kwitną moje zmarniały kompletnie