Mi po głowie chodzi choinka biało/srebrna z dodatkiem miętowych bombek lub różowych w pastelowych odcieniach. Ogólnie na żywo miętowe ciężko znaleźć wszędzie są turkusowe. Na allegro tylko kilka aukcji widziałam. Róż zastanawiam się czy za "chłodna" nie będzie... myślę więc o połączeniu obu wariantów kolorystycznych będzie cukierkowa
Hej a no widzisz, ja np. totalnie nie widziałam róż w swoim ogrodzie, a napatrzyłam się w Anulajdowym raju i zachciało mi się je mieć na jednej rabacie Ot taki czar Ogrodowiska
Zapraszam wpadaj częściej, miło mi że goszczę Cię już drugi dzień
fajne to zaskoczenie właśnie Moja córka do dzisiaj trzyma list, będzie pewnie z pięć lat już no ale oczywiście w wieku 12 lat to już trudno czymś takim zaskoczyć film gdzieś przepadł
a niedawno znalazłam książkę, którą kiedyś dostała o sobie "Księżniczka Ola" uśmiałyśmy się ze zdjęć i jak nigdy przeczytała w biegu całą
tak obrazki są na podobraziu, ale jak nie chce Ci się bawić w składanie możesz kupić gotowe - wczoraj w Jysku widziałam różne wielkości gotowych obrazów na białym płótnie za niewielkie pieniądze