Rośliny Egipt - Marsa el Alam - hotel Hilton oraz Sol y Mar zatoka Abu Dabab
11:47, 12 kwi 2012
Ojej to i dodam coś od siebie jeśli można, też tam byliśmy i podobnie jak Danusia uważamy , że na zimowe wczasy to jedno z cudowniejszych miejsc 

Irenko ale sie u Ciebie naczytałam az mnie oczy bola i pewnie pójdę spac. 10 stron tego było.
Irenko, ta piękną hortensję będę u Ciebie podziwiaćZakupy hortensjowe odkładam "na zaś" ...
Irenko właściwie dalie można by włożyć,ale jeśli już noce nie będą na minusieW okresie przymrozków majowych typu "Zośka"trzeba będzie okryć na ten dzień lub dwa.
Innym wyjściem jest wyjęcie z piwnicy w jasne miejsce jak masz zamiar i będą pokazywać się listki wtedy po 15-ym maja się wkłada już podpędzone
Moje tulipanki jeszcze z tydzień do zakwitu.Jak zwykle zresztą. Ostatni tydzień kwietnia i pierwszy tydzień maja - to u mnie powtarza się co roku.
Żeby łatwiej doczekać się pełnej wiosny zaglądam regularnie do waszych ogrodów i cieszę się każdym kwiatem razem z wami.Przełamuje szarość kupując kwiaty.Na froncie domu posadziłam z końcem marca bratki.W domu pachnie przekwitającym hiacyntem,który razem z narcyzami i stokrotkami tworzy miniaturową kompozycję.![]()
Ratunku co dalej . A może zmniejszyć, a może zupełnie coś innego
![]()