Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Konstancja30 22:52, 26 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
(...) Teść aż się nerwowo spoglądał co jeszcze ciachnę !!!

Marzena2007 napisał(a)
Pocieszyłam go że na ciachanie innych za późno, niech na poczeka do jesieni

no to ma do myślenia do samej jesieni
Mala_Mi 23:20, 26 maj 2012

anna_studio 23:48, 26 maj 2012

...u mnie tyle do ciachania.......
Zapraszam na Górny Śląsk, niekoniecznie jesienią
Konstancja30 23:50, 26 maj 2012

skomplikowane z tymi "Śląskami" ...
Diana 00:21, 27 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Ania u mamy jestem
Ale żeby nie było lekko zakulkowalam bukszpany na grobie taty.... Jestem konsekwentna nawet tam. zatem najpierw kulkowanie a potem grillowanie.
Między karczkiem a kurczakiem ostrzygłam mega big stożka bukszpanowego teściowej, wyrównałam obwódki i machnęlam jałowca oraz oskubalam 3 m sosnę z przyrostów.
Teść aż się nerwowo spoglądał co jeszcze ciachnę !!!

Marzenko robisz sobie czasem wolne od ogrodu.........pracowita kobitka z ciebie Szkoda że tak daleko masz do mnie........może i z mojego bukszpana zrobiłabyś takiego big stożka, bo ja....Odwagi narazie brak
Masz może zdjęcia stożka teściowej?????
Ja poprostu boję się że jak za mocno ciachnę będą straszne prześwity i zanim się zagęści to będzie poprostu straszył w ogrodzie.
Milka 00:26, 27 maj 2012

byłam, jak na mnie to późno, środek nocy jak pisze Iza
bociek 13:12, 27 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Między karczkiem a kurczakiem ostrzygłam mega big stożka bukszpanowego teściowej, wyrównałam obwódki i machnęlam jałowca oraz oskubalam 3 m sosnę z przyrostów.
Teść aż się nerwowo spoglądał co jeszcze ciachnę !!!

Marzenko, musial sobie tesc ostro rachunek sumienia robic, czym Ci to podpadl

Pokaz swieze fotki Kobieto Czy to juz czas kulkowac bukszpany??? Ja nawet tych od Ciebie nie tykalam, coby ich nie straszyc na razie Cuuuudne sa

A tak a propos bocka w kurniku, zdarzalo sie, zdarzalo i do kurnika wparowac i jajca kurom zabierac
justi 13:29, 27 maj 2012

Marzenko ja postuluję o piękne zdjęcia z Twojego ogrodu. Nigdy mi się nie znudzą, więc wrzucaj cosik
Madzenka 16:07, 27 maj 2012

Wpadam na chwilę ze świeżymi zdjęciami, bo za 30 min znów wybywam Piekna pogoda zachęca do spedzania jej na łonie natury
Karmik ościsty kwitnie. Aurea rozrasta się szybciej niż ciemnozielony. Sadzony 1,5 m-ca temu już prawie zarasta wolne przestrzenie pomiędzy płytami
[

i od frontu
Madzenka 16:12, 27 maj 2012

Gożdziki cały dzień wystawione na palące słońce świetnie sobie radzą dzięki hydroboxom. Nawet podlewane co drugi dzień nie więdną i kwitną jak szalone. Upchałam pomiędzy nimi jaskry, ciekawe czy zakwitną, wypuściły już listki.

Donica metalowa otrzymała million bells w kolorze żółtym coby jej do trzemilinki pasowała.

A te jakoś słabo się aklimatyzują , trzeba je magiczną siłą zacząć szprycować Surfinie nie kwitną tylko mnożą pąki. Ale nie ma się co dziwić dwa tygodnie w cieniu je aklimatyzowałam....

I przechowlania balkonowych, w przyszły weekend przeniosą się do wielkich białych donic a bukszpany pójdą do przechowalni....