Asiu to tylko potwierdzenie , że marzenia się spełniają! Przy takim wielkim ogrodzie jak Wasz wiadomo, że wszystkiego nie zrobicie w jeden sezon.
Chociaż jak byście wszystko wykonali w rok to miałabyś taką satysfakcję i radość jaka teraz przezywasz i przy każdej kolejnej nowej inwestycji?
U mnie już nie schudniesz to był ostatni bajzlownik do rozbudzenie i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa ale zapraszam do szkółki, tam jest darn do zrywania
wiesz Polinko to taki element w naszym ogrodzie który zaplanowany byl od zawsze i miejsce od prawie czterech lat czekalo i ja zawsze te pergolwe widzialm w glowie a teraz jest! Niesamowite to.
Do dlaczego moja waga pokazuje jakbym lezala od miesiac na lezaku pod ta pergola...hmmm.moze pomoge Wam nastepnym razem z tym gruzem
Aniu , przepraszam że tak późno piszę ale zapomniałam...
Wygooglaj sobie ogród tosi ogrodowisko i ogród any ogrodowisko.
Dziewczyny mają podobne rabatami przed domem.
Tosia ma proste linie ale łatwo przenieść tą kompozycję na Twoje łezki.
Ana ma podobny kształt jak ty.
Myślę, że powinnaś pomyśleć nad tą rabata aby była w calosci trawa tam będzie problemowe.
Tak jak planowałas obwodów bukszpanowa do tego rozrzucone kulki i niskie carexy wysypane kora albo zwirkuem beda ok.
Może do tego jakieś drzewko?
Tak,jak piszesz Polinko to nawet profesjonalne boiska szkolne robione na asfalcie się drenuje. To jest bardzo dobry pomysł.Zrobić kilka pionowych odwiertów i wysypać żwirkiem drenażowym-ściągnie wodę.