Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród w lesie 13:58, 19 kwi 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)

Juzia! Specjalnie dla Ciebie! Irona już znasz a to Maiden

O nie mogę! Jaka zarąbista
Mój kawałek raju 13:58, 19 kwi 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Dzisiejsza dostawa 36 roślin

Hurtowo, ależ te kobietko robotę lubią w ogrodzie
Mój kawałek raju 13:56, 19 kwi 2012

Do góry
Dzisiejsza dostawa 36 roślin
ogrodoweimpresjejolki 13:52, 19 kwi 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Hurra!!!! Udało się wyjąć kartę z aparatu i zgrać co nieco. Ma się ten wdzięk, urok i siłę przekonywania
(w stosunku do aparatu fotograficznego)

ale cie posłuchał uprzejmy aparat, albo niezłe argumenty przedstawiłaś
niesamowita lawenda, ale to chyba z tych francuskich, nowych odmian co nie zimuje
Jak dodawać zdjęcia 13:48, 19 kwi 2012

Do góry
Próba zdjęciowa

By admete at 2012-04-19
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 13:45, 19 kwi 2012

Do góry
AgnieszkaBK napisał(a)
Irenko pięknie już jest u Ciebie Też podziwiam Twoją magnolię i oczywiście inne kwiatki... ja jeszcze czekam na swoje

To ja czekam z tobą u nas przekwitnie, a u ciebie zakwitnie i dłużej będziemy się cieszyć

te idą powoli, ale całe łany na drugą stronę wywinął kret!!

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 13:42, 19 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

M. chyba jednak platana zasadzi jak tylko gdzieś mnie wyprawi
magnolie tak krótko kwitną, że chciałam aby wszyscy się nacieszyli

Irenko, a Tobie nie podobają się platany??? Podpowiem Twojemu M., że już w najbliższą niedzielę ma szansę

Wieloszka, oj chcesz sobie nagrabić ani mru, mru M. wie gdzie jadę i kiedy, ale wykorzysta to pewnie na odpoczynek, bo nie będzie ekonoma w postaci mnie, który ciągle chce aby jakieś dołki kopać

a to moje ostatnie kulki, po prawej stronie, gdzie rh, chyba już wprawiłam się
Ogrodnik mimo woli 13:40, 19 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aniu, u Ciebie właściwie nuuda, to co zwykle: cudne zakupy, udane wyjazdy, uroczy piesio, i głowa pełna nowych, wspaniałych planów... No nuda totalna Zazdraszczam Ci TAKIEJ nudy !!!!!

Tekst boski........ usmiałąm się Prosze o więcej ....
Dla Ciebie dzisiejsze foto

Dzięki kochana! Foto jak zawsze - boskie aż do znudzenia . Skoro dla mnie, to ustawiłam sobie jako tapetę w kompie .

Wooow... ale jakoś na tapetę za słaba ...... i ten krokus w tym roku taki z lekka niedorobiony Postaram sie zrobić coś fajniejszego w przyszłosci
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 13:39, 19 kwi 2012

Do góry
jotka napisał(a)

Irenko, też myślę, że na wyrzucanie jeszcze będzie czas. A roślinki, którym daliśmy szansę pięknie potrafią się odwdzięczyć

Miego dnia

Posłucham was, bo ja to taki szybki Bill, zaraz rach ciach i po ptokach Jola, a ja w lipcu w twoje strony zawitam i chyba się spotkamy, jeśli masz chęć

Tobie też miłego dnia, chociaż ja mam zwroty głowy, chyba błędnik mi się znowu uruchomił, znowu leki

a dla ciebie tulipanek, kiedy tę piękniś w końcu sie otworzy

Już się cieszę na spotkanie Byleby to nie był ostatni weekend lipca, bo wtedy nie ma mnie w Szczecinie

Dziękuję za tulipanka, już jestem spakowana i jadę oglądać swoje. Na razie pogoda rowerowa-działkowa

Będę pamiętać ale ci zazdroszczę, super pogoda, zrób fotki
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 13:38, 19 kwi 2012

Do góry
popcarol napisał(a)
Rany - to jest jedna sztuka??? Masakra!!! A ja swoje co jakies 15 cm max sadze
Ile ona u Ciebie rosnie, ile ma lat??
Musi im byc dobrze u Ciebie Irenko skoro sie rozsiewaja!
super
k.

Karolina, za jakiś czas też twoje będą wielkie ta wielka ma już 14 lat i tylko regularnemu strzyżeniu wygląda dobrze, bo inaczej potem taki suchy dół sie robi; a miałam jeszcze piękniejszą, niestety psy w pogoni za jeżem zniszczyły ją totalnie a przy okazji budę na narzędzia!
Ja je sadzę na czuja, nie na rozum, aż się dziwię, że rosną

a tu juz rusza krzewuszka, jak sie rozrośnie będzie cudowna, u kogoś taką widziałam, aż dech zapiera
Kolorowy ogród na piasku 13:34, 19 kwi 2012

Do góry
viva napisał(a)

Troszkę po kryjomu zaglądam do waszych ogrodów, ale teraz jestem codziennie taka umordowana pracami wiosennymi, że nawet nie mam siły wieczorem, by coś pisać.
U nas ostatnio jest tak mało słońca, że nawet nie ma jak zrobić zdjęć.
Na dobranoc zostawiam małe kwiatuszki

Vivo , ja też czytam , ale nie zawsze piszę... ciągły brak czasu. Ogród masz duży, więc pracy też pod dostatkiem..... ale kwiatki za to piękne Pozdrawiam
Moje roślinki 13:33, 19 kwi 2012

Do góry
Mój warzywnik na obecną chwilę wygląda tak jak widać poniżej.Właśnie wróciłam,byłam jak zwykle zwalczać perz

A to moja skromna osoba w ciuszkach roboczo - ogródkowych i moim ulubionym obuwiu,znaczy w kaloszkach Minę mam głupią,bo słońce raziło

Mój kawałek raju 13:31, 19 kwi 2012

Do góry
monteverde napisał(a)
Szachownica Michajłowskiego
kłokoczka południowa wypuszcza listki
omieg kaukaski zaraz wystartuje nad nim widać gałązki janowca bułgarskiego piwonie coraz wyższe
gipsówka

jestem zszokowana szachownicą!! jak to możliwe, że taka wielka moje nadal w ukryciu, a przecież, żadna wojna się nie toczy

u nas Magnolii nie widziałam, ale jak trafię też kupię i w weekend majowy poczytam

piwonie u mnie ciut, ciut większe, ale moje juz wiekowe; jaki masz kolor i odmianę?
Rododendronowy ogród. 13:19, 19 kwi 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Bożenko,na poprawe Twego Ciśnienia.........

Ale cudo! Cudeńko. Z kogucikiem. Uwielbiam mazurki.
Początki w Kruklandii 13:15, 19 kwi 2012

Do góry
Kancik miodzio. Swierki wygladaja na zwyczajne, zielone. Jak je bedziesz strzyc beda wygladac super
O tak np:
Lecę w kulki... 13:11, 19 kwi 2012

Do góry
Naprawdę? A ja głupia wrzucam zawsze pomniejszone. Nie wiedzialam, że portal sam pomniejsza do optimum. Warto było zapytać. Aniu bardzo bardzo dziękuję Ci

I kompozycja dla Ciebie ode mnie.

I
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:07, 19 kwi 2012

Do góry
I ja dołączam się do gratulacji 200 stronek!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:06, 19 kwi 2012

Do góry
oczywiście ja też spóźniona, jednak serdeczne gratulacje

Pojechałam od rana z koleżanką po nasiona na suche bukiety. Zrobiła się z tego kawka i bieganie po ogródku
Ogród w Holandii 13:05, 19 kwi 2012

Do góry
:

stojak super, tylko czy to on taki krzywy czy ta ściana?
Spróbuję...bo dla chącego- nic trudnego ;-) 13:03, 19 kwi 2012

Do góry
Julio, dlatego, że nie masz koncepcji całości. Potem znowu będziesz przerabiać. A narazie skupiasz się na roślinach. Wg mnie pomogło by tej rabacie całkowite usunięcie obrzeży. Wyeksponowanie magnolii, dosadzenie czegoś niższego u jej stóp (łanowo, najtaniej wychodzi bodziszek) dodanie jakiś wyższych punktów z boku (np. świerk 'Nidiformis' - 3 szt.), kontynuacja zielonego(!) żywopłotu.
Jak to się ma do całości? Nie wiem.
A rododendrony daj w miejsce półcieniste.
Nie śmiejcie się z tej twórczości tak to widzę.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies