ale cie posłuchał uprzejmy aparat, albo niezłe argumenty przedstawiłaś
niesamowita lawenda, ale to chyba z tych francuskich, nowych odmian co nie zimuje
Wieloszka, oj chcesz sobie nagrabić ani mru, mru M. wie gdzie jadę i kiedy, ale wykorzysta to pewnie na odpoczynek, bo nie będzie ekonoma w postaci mnie, który ciągle chce aby jakieś dołki kopać
a to moje ostatnie kulki, po prawej stronie, gdzie rh, chyba już wprawiłam się
Aniu, u Ciebie właściwie nuuda, to co zwykle: cudne zakupy, udane wyjazdy, uroczy piesio, i głowa pełna nowych, wspaniałych planów... No nuda totalna Zazdraszczam Ci TAKIEJ nudy !!!!!
Tekst boski........ usmiałąm się Prosze o więcej ....
Dla Ciebie dzisiejsze foto
Dzięki kochana! Foto jak zawsze - boskie aż do znudzenia . Skoro dla mnie, to ustawiłam sobie jako tapetę w kompie .
Wooow... ale jakoś na tapetę za słaba ...... i ten krokus w tym roku taki z lekka niedorobiony Postaram sie zrobić coś fajniejszego w przyszłosci
Irenko, też myślę, że na wyrzucanie jeszcze będzie czas. A roślinki, którym daliśmy szansę pięknie potrafią się odwdzięczyć
Miego dnia
Posłucham was, bo ja to taki szybki Bill, zaraz rach ciach i po ptokach Jola, a ja w lipcu w twoje strony zawitam i chyba się spotkamy, jeśli masz chęć
Tobie też miłego dnia, chociaż ja mam zwroty głowy, chyba błędnik mi się znowu uruchomił, znowu leki
a dla ciebie tulipanek, kiedy tę piękniś w końcu sie otworzy
Już się cieszę na spotkanie Byleby to nie był ostatni weekend lipca, bo wtedy nie ma mnie w Szczecinie
Dziękuję za tulipanka, już jestem spakowana i jadę oglądać swoje. Na razie pogoda rowerowa-działkowa
Będę pamiętać ale ci zazdroszczę, super pogoda, zrób fotki
Rany - to jest jedna sztuka??? Masakra!!! A ja swoje co jakies 15 cm max sadze
Ile ona u Ciebie rosnie, ile ma lat??
Musi im byc dobrze u Ciebie Irenko skoro sie rozsiewaja!
super
k.
Karolina, za jakiś czas też twoje będą wielkie ta wielka ma już 14 lat i tylko regularnemu strzyżeniu wygląda dobrze, bo inaczej potem taki suchy dół sie robi; a miałam jeszcze piękniejszą, niestety psy w pogoni za jeżem zniszczyły ją totalnie a przy okazji budę na narzędzia!
Ja je sadzę na czuja, nie na rozum, aż się dziwię, że rosną
a tu juz rusza krzewuszka, jak sie rozrośnie będzie cudowna, u kogoś taką widziałam, aż dech zapiera
Troszkę po kryjomu zaglądam do waszych ogrodów, ale teraz jestem codziennie taka umordowana pracami wiosennymi, że nawet nie mam siły wieczorem, by coś pisać.
U nas ostatnio jest tak mało słońca, że nawet nie ma jak zrobić zdjęć.
Na dobranoc zostawiam małe kwiatuszki
Vivo , ja też czytam , ale nie zawsze piszę... ciągły brak czasu. Ogród masz duży, więc pracy też pod dostatkiem..... ale kwiatki za to piękne Pozdrawiam
Naprawdę? A ja głupia wrzucam zawsze pomniejszone. Nie wiedzialam, że portal sam pomniejsza do optimum. Warto było zapytać. Aniu bardzo bardzo dziękuję Ci
Julio, dlatego, że nie masz koncepcji całości. Potem znowu będziesz przerabiać. A narazie skupiasz się na roślinach. Wg mnie pomogło by tej rabacie całkowite usunięcie obrzeży. Wyeksponowanie magnolii, dosadzenie czegoś niższego u jej stóp (łanowo, najtaniej wychodzi bodziszek) dodanie jakiś wyższych punktów z boku (np. świerk 'Nidiformis' - 3 szt.), kontynuacja zielonego(!) żywopłotu.
Jak to się ma do całości? Nie wiem.
A rododendrony daj w miejsce półcieniste.
Nie śmiejcie się z tej twórczości tak to widzę.