Arco no bajkowo u Ciebie, a sesja bomba, jak przez profesjonalistę robiona.Masz ty dziewczyno ta wrażliwość.
Może jakieś krótkie, forumowe,wirtualne szkolenie z robienie zdjęć PLEASE!
Ana - tak - to orliki - okaz niesamowity - już nie wiem skąd je mam nawet bo mam i inne w ogrodzie - ale tylko te tak wybujały - i bądź tu człowieku mądry
Jeśli chodzi o zdjęcia - już kiedyś pisałam, że naprawdę duuuzą rolę odgrywa tu aparat(mam cyfrowa lustrzankę), fotografuję na ręcznych trybach - zmieniam głównie ISO - w zależności od tego czy jest jaśniej (mniejsze) czy ciemniej(większe), w zasadzie zawsze robię bez flesza (choć podobno umiejętne się nim posługiwanie daje lepsze efekty przy dużym nasłonecznieniu - ja tego nie potrafię), ciekawe ujęcia, zbliżenia itp -= to dużo daje - no i nie ukrywam nigdy - zawsze obrabiam wszyskie zdjęcia w photoscapie - przeważnie rozjaśniam, pogłębiam nieco kolory, wyostrzam zbliżenia.
Jest naprawdę gęsty i zdrowy, choć oczywiście bywają słabsze miejsca - bo jest intensywnie użytkowany zarówno przez dzieciaki jak i przez budowanie skarpy, ale naprawdę w tym roku bardzo mi się podoba
Podlewamy go regularnie no i nawozów już dostał, że lepiej nie liczyć