tutaj też nie jest idealnie wypaliło podczas mojego urlopu bazylię, wiem że odbije ale mnie denerwuję bo często ją przypala. Tutaj wymienie hosty na bergenie, a bazylię na trakę. Niestety bergeni u nas nie ma. Kupię w przyszly weekend gdzieś w stolicy
Żeby nie było ze jest idealnie to pokaże taką dziurę w trawniku wypaloną przez benzynę z kosiarki, którą niechcący wylał mój Maciej miałam dzisiaj zrobić przeszczep ale leje
kochany za domkiem gospodarczym mam wąski paseczek niecały metr do siatki gdybym tylko miała miejsce zrobiłabym nawet 'za darmo' Miałam przez 3 lata dwa plastikowe ale stały na betonie i guzik mi z tego kompostu wyszło... a starałam się robić zgodnie z instrukcją
Ana_art leci pachysandra rosnąca tu gdzie kamyki. Na zdjęciach może jej nie widać... Wszystko co z korą zostaje, chyba że wywalę właśnie trzmielinę rosnącą pod wiśnią bo zlewa się z pachysandrą i posadzę tam żurawki.
Wyskoczyłam zrobić zdjęcia, coby lepiej zobrazować sytuację.
idąc nowymi trendmi pomyślałam o trzmielinie. Zobacz Danusia w ogrodzie z lustrem zamiast buksów sadzi celowo trzmielinę
Rozumiem, ze chcesz zmienić ten kawałek gdzie kamyki, a tam gdzie kora zostaje? I dlaczego wywalasz pasychandre?
a ile to nadwyżka? u nas póki co ile wystawię tyle wezmą Pamiętam ze na spotkaniu na wsiowym zebraniu śmieciowym, że wójt mówił, że można samemu wywozić