Madzenka napisał(a) Miałam się dopytać o jezówki ale już doczytałam.
Pięknie, idealnie, perfekcyjnie. A jak się patrzy jak szybko tej zmiany dokonaliście to aż niewiarygodne. Gdybym nie była stałym gościem na Twoim watku, niemal od poczatku , to pewnie watpilabym czy zwykli ludzie moga dokonac takiej metamorfozy własnymi rekami. Mistrzostwo!
Wendy79 napisał(a)
Boże Oluś, naprawdę? Szczęka mi opadła, łezka się zakręciła i nie wiem co powiedzieć. Kobieto, przywracasz mi nadzieję, że można. Takie zmiany, w tak krótkim czasie... Och...
MonikA napisał(a) Pięknie wykorzystałaś to miejsce, rośliny piękne i zadbane
siakowa napisał(a) aż mnie ciarki przeszły z zachwytu! zazdroszę tych pracowitych i zdolnych rączek Waszej pary
ren133 napisał(a) Bosko Olu
beta napisał(a) tylko westchnę......
pozdrawiam Olu
Sebek napisał(a) Brawo Wy
bbb napisał(a) CUUUDOWNIE !!!!
Takie metamorfozy to wspaniała inspiracja i pokazują, że jak człowiek bardzo chce to potrafi. Co prawda osiągnąć taką perfekcję to potrafi chyba tylko Ola i jej M ale zawsze można naśladować niedoścignione wzory.
beata_m napisał(a) dech mnie zaparło! i nawet lampa!!!!!!!!! ŁAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁł
ivo napisał(a) Olka weszłam , zobaczyłam i chce coś napisać ale tak szczerze no nie wiem co pochwalić najpierw bo tu perfekcja i profesjonalizm po prostu brak słów. Podziwiam Was bardzo Jest idealnie
malkul napisał(a)
Długo by mozna gadać, podziwiac i wzdychać ale po co jak jedno słowo wyrazi wszystko:
ZAJEBIŚCIE
sylwai napisał(a) Cudnie,po raz kolejny potwierdza się,że jak się chce to można wszystko.Ja z moim M też działamy razem i prawie wszystko robimy sami.To ogromna oszczędność ale przede wszystkim satysfakcja.Fajnie że mamy takich zdolnych eMów.Pieknie wygląda Twój ogród,trawiszcza fajnie podrosły i nabrały masy.Mój ogród robiony wiosną tego roku więc trawki na razie małe choć i tak ładnie podrosły.Jesteś dla mnie Olu wielką inspiracją ogrodową!!!
Ensata napisał(a) W sumie człowiek nic odkrywczego nie powie. Absolutnie, fantastyczna, przepiekna przemiana
Pięknie Wam dziękuję ! serce się raduje czytając takie słowa
a tak szczerze to Wam powiem, że człowiek szybko przyzwyczaja się do nowego zapominając jak było
i dopiero teraz oglądając fotki sama jestem w szoku
Jeszcze nie tak dawno były marzenia, plany potem mnóstwo wylanego potu a dziś siedzę w altanie i gapię się na powiewające trawiszcza w rytm chlapiącej wody
warto było !