Kurczę, o co chodzi? ja mam to samo na jednym grabie. Nawet myślałam, że to przypalenie ale chyba na jednym egzemplarzu, to niemożliwe Macham i buziaki przesyłam
Ogrodu chwalić nie muszę bo to oczywiste jaki jest Jednak o buka zapytam, wiesz co z nim bo u mnie to samo
Czyli zielona jezowka przezyla?
perfekcja !!!
Wreszcie nowe fotki, szkoda, że z problemami, ale przecież obiecałyście pokazywać rośliny w tych złych momentach. A jaką masz, Gosiu, hortensję ogrodową? Czy to jedna z tych dwóch, co były w donicach?
Zielona jezowka w trawach - made my Day ♡♡♡
No to mi teraz Gosiu zaimponowałaś do kwadratu! Ja zawsze umiałam tylko urządzać wnętrza, z roślin to tylko pelargonie na balkonie... Ty jesteś omnibusem Chapeau Bas!
Nadrobiłam ostatnich dziesiątki stron- łatwo nie było ale warto- już wiem czego brakuje na forum Siakowej, za co Madżen kocha swojego ema i że Malkulka lubi ciasno
Gosiu, czy kłosownica w jakimkolwiek momencie brunatnieje? Chodzi mi o to, czy listki się robią ciemne, prawie bordowe? Mam trawkę z lasu, którą podejrzewałam o bycie kłosownicą i nagle zmieniła kolor i jestem skołowana.