Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:13, 22 sie 2014

Do góry
Donia72 napisał(a)
Ana, czym Ty karmisz swoje hortensje, że taaakie duuuże są? A czy cebulki sadzisz w koszyczkach ? I czy one z biedronki? Ale Cię zasypałam pytaniami

hortensje dostaja na zmianę florowit i magiczną do hortensji, pozatym wiesz ja chodzę chucham, dmucham, gładzę uśmiecham się nie mają wyjścia...
Tulipanów nie sadzę w koszyczkach idą bezpośrednio do ziemi. Mam ich za dużo by bawić się w koszyczki, upycham pomiędzy roślinami. Cebule kupuję internetowo w benexie, biedronce i Lidlu. Do żadnych nie mam zastrzeżeń. Pamiętam kiedyś kupiłam 200szt narcyzów u siebie w miejscowym ogrodniczym wzeszło 3szt....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:03, 22 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

w tamtym roku było u nas w każdej B po kilkanaście kartonów, dzisiaj byłam w dwóch i było po 3-4szt. W każdym po kilka paczek jednej odmiany i po jednym białym czosnku
były jeszcze balady, queny, i jakieś jasno różowe i białe z fioletowy i różowym cieniem, irysy, krokusy i małe szachownice

O ja...ojaaaa.... muszem lecieć
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 14:02, 22 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
a szczerze mówiąc nie pamiętam czemu taki przydomek otrzymała...

Sebek utrzymuje, że Janina to portugalska biedronka
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:55, 22 sie 2014

Do góry
MarzenaG napisał(a)
Faktycznie piękne! mus dzisiaj odwiedzić Janine w okolicy - mam chyba ze czteryjeszcze nie wiem gdzie je wsadzę ale się pomyśli w końcu robię zmiany w moim "ogródku":0
u nas jest chyba 10 w Lidlu na razie nic nie ma.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:54, 22 sie 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Princess Irene kupiłam dwa lata temu...też w biedrze... bardzo mi się spodobały i muszę dokupić w tym roku

w tamtym roku było u nas w każdej B po kilkanaście kartonów, dzisiaj byłam w dwóch i było po 3-4szt. W każdym po kilka paczek jednej odmiany i po jednym białym czosnku
były jeszcze balady, queny, i jakieś jasno różowe i białe z fioletowy i różowym cieniem, irysy, krokusy i małe szachownice
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:51, 22 sie 2014

Do góry
MarzenaG napisał(a)
hahi dobre ale dlaczego Janina? ciekawe, bardzo dziękuję , pozdrówka
a szczerze mówiąc nie pamiętam czemu taki przydomek otrzymała...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:43, 22 sie 2014

Do góry
MarzenaG napisał(a)
pewnie głupio zapytam, Ana, Janina to konkretnie, nie rozpoznaję jeszcze tego slangu. wiem co to insekt a Janina?Jeśli można. Pozdrawiam, podziwiam ogród , piękności
hahaha to biedronka 8szt tulipków 3,99, te pomarańczowe kupowałam w tamtym roku, byłam nimi oczarowana. zaraz wkleję fotkę

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:26, 22 sie 2014

Do góry
bida z nędzą w tym roku w janinie...
kupiłam kilka tulipanków na poszerzoną pomarańczową rabate, pare wściekle różowych i czosnki. taka reprezentacja mi wyszła

Mały ogród pod Białymstokiem 12:58, 22 sie 2014

Do góry
cokolwiek z dużą ilością potasu. Nie rezygnuj, a nóż widelec też mam verigo w donicach i jest świetna, chociaż nie wiem czy bardziej nie podoba mi się rubrum którą też mam w donicy
Mały ogród pod Białymstokiem 12:50, 22 sie 2014

Do góry
dziewczyny próbowały zimować Vertigo niestety im nie wyszło... trzymam kciki zatem za zimowanie ja już bym teraz bukszpanów nie nawoziła tym nawozem, on jest wieloskładnikowy. Lepiej kup na tę chwilę sam potas, teraz czas na nawożenie jesienne, a nie pobudzające.
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:11, 22 sie 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Rozchodniki z hortensjami i żurawkami piękne. Jaki to rozchodnik?

w odmianach Ewciu no nic na to nie poradzę, że ogrodnicze nie wiedzą co sprzedają
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:55, 22 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

miejmy nadzieję, że hortka zdąży się przebarwić na bordo zanim ją zmrozi w nocy Vanilla Fraise, rozchodnik (kupowałam standardowo z nazwą w odmianach), żurawka South Comfort

oby, bo w ubiegłym roku jeszcze we wrześniu były przymrozki nocne, mi winobluszcza skisiły tak, ze w pierwszym roku było zero podziwania czerwonych liści, mam nadzieję, że w tym będzie inaczej i przymrozki zaczną się od połowy listopada i to tylko nocne

żurawka, to ta z największych?

bardzo dziekuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:44, 22 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

A tam w oddali klony i zawijasowa która zawijasową jest tylko z nazwy

Yupiii! Wreszcie więcej zawijaskowej - niezawijaskowej pokazałaś. Wpatruję się przez lupę i pięknie to wygląda
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:12, 22 sie 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
hehehhehe dokup pola
minister finansów uważa że więcej nie potrzebuje a i pola nie chcą sprzedać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:11, 22 sie 2014

Do góry
Kasik napisał(a)

Jak dla mnie- to ten dubel może być na każdej stronie. Cudo.
Zdjęcie też pięknie zrobione i oddaje cały urok rzeczonych kwiatków.

Połączenie z rozchodnikami super- u siebie też je posadziłam podobnie, jak tylko gdzieś znalazłam fotkę jeszcze z rozplenicami.
tam na początku zamiast rozchodników były frosty, ale jak żurawki urosły gigantycznie i je zasłoniły to wymieniłam na rozchodniki i to był dobry wybór. Rozplenice z rozchodnikami mam w innym miejscu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:11, 22 sie 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ana plizzz pokaż zawijaskową (???? Jak ja teraz nazwać?)

I już w janinie są cebulowe? Qruca bomba nie mam czasu biegać po biedrze. Djacie cynk jak będzie w. L.

nie byłam jeszcze w Janinie pojadę i sprawdzę, w Lidlu byłam wczoraj nic nie było, ale widziałam na przyszły tydzień w gazetce jakieś rzeczy ogrodowe to może też "dadzą"
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:08, 22 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
dubel.... więc pokaże moje monotematyczne hortensje dzisiejsze

[/quoteAna i takimi fotkami racz nas co dzień pozdrawiam w bardzo słoneczny piąteczek
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:08, 22 sie 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Nie zaglądam wiecej do Ciebie bo masz obrzydliwie, paskudnie ...... pięknie! Normalnie foch! hahahhaha Zazdrość mnię zerżarła A tak na poważnie to na parwdę ogród pięknieje, z każdym dniem. Nie wiem kochana co to będzie pod koniec przyszłego sezonu
jak to co? będzie piękniej jak ja żałuje że mam taką małą działkę, brakuje mi prac wykopaliskowych i przestrzeni...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 08:05, 22 sie 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)

Aneta, to zdjęcie sobie skopiuję do excela? Ok?
Ta rabata z zimnymi różami i zielenią zgaszoną wygląda jak zamrożona, ma w sobie coś niesamowitego. Wspaniała. Już to pisałam, więc też dubelek

Napisz mi tylko, co to za horti, rozchodniki i zurawki, żebym sobie zdjęcie opisała. Z góry dziękuję

miejmy nadzieję, że hortka zdąży się przebarwić na bordo zanim ją zmrozi w nocy Vanilla Fraise, rozchodnik (kupowałam standardowo z nazwą w odmianach), żurawka South Comfort
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:52, 22 sie 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
dubel.... więc pokaże moje monotematyczne hortensje dzisiejsze
]

Aneta, to zdjęcie sobie skopiuję do excela? Ok?
Ta rabata z zimnymi różami i zielenią zgaszoną wygląda jak zamrożona, ma w sobie coś niesamowitego. Wspaniała. Już to pisałam, więc też dubelek

Napisz mi tylko, co to za horti, rozchodniki i zurawki, żebym sobie zdjęcie opisała. Z góry dziękuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies