Te krokuski są bardzo fotogeniczne. Uwielbiam je fotografować. Niesamowicie przenika przez nie światło. Cudne kwietne łączki.
Bardzo lubię takie zdjęcia z przenikającym swiatłem, przez kwiaty, wydaje mi sie ze to oddaje jeszcze wiekszą ich urodę, wiesz Dominiko najlepiej co trzeba zrobić, to znaczy jaką pozycję przyjąć żeby zrobić takie zdjęcia
Kasiu, u Ciebie już wiosna na całego! Piękna ta żółta łączka. U mnie dopiero początek kwitnienia. Z pracami ogrodowymi też jesteś do przodu. Wszystko masz już porobione. Ja nie zaczęłam jeszcze nawożenia. Wciąż sprzątam po zimie, ale już prawie kończę. Pozdrawiam serdecznie.
Dominiko sprzątanie zaczelismy bardzo wcześnie, w sumie to jeszcze w lutym, wiele tego nie było, bo większość prac zrobione jesienią, jeszcze zotały mi do sprzątnięcia truskawki, warzywniaczek i malinki.
Kasiu, u Ciebie już wiosna na całego! Piękna ta żółta łączka. U mnie dopiero początek kwitnienia. Z pracami ogrodowymi też jesteś do przodu. Wszystko masz już porobione. Ja nie zaczęłam jeszcze nawożenia. Wciąż sprzątam po zimie, ale już prawie kończę. Pozdrawiam serdecznie.
Hej imienniczko i prawie sąsiadko! Ja podobnie jak Ty tworzyłam(i dalej tworzę) ogród przy domu, który dostałam od dziadków. A żeby tego nie było mało, też urzeka mnie fiolet w ogrodzie.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo sił na wiosnę, aby zrealizować wszystkie pomysły, które się dopiero zrodzą