Ślicznych ,,fachowców od młotka"miałaś do pomocy! Łezka wyszła idealnie! a za moment będzie skończona,niech tylko żurawki przyjdą!
Aniu - oto jeden bukszpan - wziąłem pierwszego z brzegu - trochę nierówne, ale warto - ogromne są - teraz mają z 50 cm wysokości - po przycięciu wyjdzie około 40
Też potwierdzę że to skalnica Arendsa U mnie już kwitnie Uwielbiam jej kwiatuszki
Ana widzę że realizacja planu idzie coraz szybciej Pięknie Ci to wychodzi Cisy super wyglądają, nawet takie niskie
Plac zabaw rewelacyjny Chłopaki pewnie w siódmym niebie...
Ania, fajne sprawoadanie; dużo pracy i w takim towarzystwie jedyne czego mogę zazdrościć, to włąśnie tego, ze z dziećmi możesz tworzyć ogród, ja będę próbować z wnukami, bo jak miałam dzieci nie było ogrodu
super rośliny, dorodne, łądnie wyszło i wiem, ze dużo pracy, sama ze swoją się juz nie wyrabiam
Irenko dziękuję, wiesz ten ich zapał do pracy delikatnie mówiąc jest słomiany niby chcą coś zobić, ale za chwileczkę już im się znudzi... Co do pracy hmmm wiadomo że dużo, a czasu mało do tego dochodzą jeszcze braki roślinowe i robota się przedłuża...Dzisiaj do południa płukałam kamień na rabatę z cisami... Na szczęście w tym tygodniu dzieci nie idą do szkoły więc odchodzi odrabianie lekcji, to coś więcej może się uda zrobić. Fakt że prawie dwa dni mi wypadną z prac ogrodowych, bo we wtorek urodziny chłopaków, a jutro mam przygotowania do imprezy