Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

ana_art 22:49, 28 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Aniu - powalające te Twoje zakupy jak i nasadzenia - będzie przepięknie jak skończysz

Trzmieliny jak przytniesz to wetknij sadzonki do ziemi pomiędzy te co masz - powinny się z łatwością ukorzenić

Sebek mam taką cichą nadzieję
a z trzmieliną to zamierzałam ją wsadzić do doniczek, nie sądziłam że się przyjmie po włożeniu bezpośrednio do gruntu...
hanka_andrus 22:54, 28 kwi 2012

Ślicznych ,,fachowców od młotka"miałaś do pomocy! Łezka wyszła idealnie! a za moment będzie skończona,niech tylko żurawki przyjdą!
Sebek 11:53, 29 kwi 2012

Aniu - oto jeden bukszpan - wziąłem pierwszego z brzegu - trochę nierówne, ale warto - ogromne są - teraz mają z 50 cm wysokości - po przycięciu wyjdzie około 40

Joanka 20:01, 29 kwi 2012

Ana idziesz jak burza..... jest pięknie!
siaaska 21:13, 29 kwi 2012

????

Też potwierdzę że to skalnica Arendsa U mnie już kwitnie Uwielbiam jej kwiatuszki

Ana widzę że realizacja planu idzie coraz szybciej Pięknie Ci to wychodzi Cisy super wyglądają, nawet takie niskie
Plac zabaw rewelacyjny Chłopaki pewnie w siódmym niebie...
Milka 21:34, 29 kwi 2012

Ania, fajne sprawoadanie; dużo pracy i w takim towarzystwie jedyne czego mogę zazdrościć, to włąśnie tego, ze z dziećmi możesz tworzyć ogród, ja będę próbować z wnukami, bo jak miałam dzieci nie było ogrodu
super rośliny, dorodne, łądnie wyszło i wiem, ze dużo pracy, sama ze swoją się juz nie wyrabiam
ana_art 22:03, 29 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Aniu - oto jeden bukszpan - wziąłem pierwszego z brzegu - trochę nierówne, ale warto - ogromne są - teraz mają z 50 cm wysokości - po przycięciu wyjdzie około 40

Dzięki Sebek, jak nic muszę pogadać z Wieloszką
ana_art 22:04, 29 kwi 2012

Joanka napisał(a)
Ana idziesz jak burza..... jest pięknie!

Asiu może będzie kiedyś...
BEATA_S 22:08, 29 kwi 2012

Ennnno nic nie mów Ana! Pięknie jest A do tego tylu pomocników i robota w rękach sie pali
ana_art 22:12, 29 kwi 2012

irena_milek napisał(a)
Ania, fajne sprawoadanie; dużo pracy i w takim towarzystwie jedyne czego mogę zazdrościć, to włąśnie tego, ze z dziećmi możesz tworzyć ogród, ja będę próbować z wnukami, bo jak miałam dzieci nie było ogrodu
super rośliny, dorodne, łądnie wyszło i wiem, ze dużo pracy, sama ze swoją się juz nie wyrabiam

Irenko dziękuję, wiesz ten ich zapał do pracy delikatnie mówiąc jest słomiany niby chcą coś zobić, ale za chwileczkę już im się znudzi... Co do pracy hmmm wiadomo że dużo, a czasu mało do tego dochodzą jeszcze braki roślinowe i robota się przedłuża...Dzisiaj do południa płukałam kamień na rabatę z cisami... Na szczęście w tym tygodniu dzieci nie idą do szkoły więc odchodzi odrabianie lekcji, to coś więcej może się uda zrobić. Fakt że prawie dwa dni mi wypadną z prac ogrodowych, bo we wtorek urodziny chłopaków, a jutro mam przygotowania do imprezy