Jak zrobi się cieplej trzeba je obserwować czy zaczynają rosnąć. Jeśli tak, to podlać nawozem w płynie, albo opryskać dolistnie, żeby jak najszybciej zadziałało.
Zobaczymy, mam jakiś pomysł, ale poczekam jeszcze.
Sebku odpowiadam jeszcze na poprzednie pytanie.
W realizacjach mam tylko kilka wybranych pokazanych, teraz nawet nie mam czasu aktualizować strony Gardenarium Kiedys to zrobię
.. no własnie. W zeszłym roku u mojej teściowej to było mało. Jedna z okazalszych Jej hortensji zakwitła tylko jednym kwiatem A u Ciebie Aniu całe ich mnóstwo było.
Tak, chcę tam zrobić wąski kanał i przebudować cały kawałek tego ogrodu. Mam już zamontowane lustro, postawię ławkę i jakaś woda nawiązująca do stawu na froncie - prosta ujęta w granitowe kostki się przyda. Coś się musi dziać
Decyzja zapadnie po tegorocznym Chelsea Flower Show - kopalni inspiracji i pomysłów. Musi tam być tak, żeby chciało się przebywać ciągle
Pasuje do kostkowego placyku. A pokazujesz Danusiu wszystkie realizacje na gardenarium, bo wydaje mi się, że nie? Ciekawe co wymyśliłaś do tej części w swoim ogrodzie. Wydawała mi się jakby niedokończona i po cichutku podejrzewałem, że się zmieni