Aniu to trzymać kciuki będę, anioły są rewelacyjne jakbyś miała nadmiar tych nasionek maków to ja bym bardzo prosiła o kilka, cudne są buziaki
Aniu, gratulacje!!! Twoje anioły są naprawdę piękne, dobrze, że wzięłaś udział w tym konkursie, super! Trzymam kciuki za finał. Pozdrawiam.
Agnieszko dziękuje za zaproszenie do Waszego cudnego ogrodu. Przejrzałam sobie zdjęcia z ostatniej wizyty i widać, że ogród, który był i tak już śliczny został jeszcze bardziej dopieszczony. Każdy fragment dopracowany w najdrobniejszym szczególe. Wiele uroczych, klimatycznych zakątków, smaczków, dekoracji. Przepiękne, klasyczne kompozycje roślinne ale też wiele nietuzinkowych połączeń. I nie sposób nie zwrócić uwagi na warzywniak. Cudny. Wszystkie zmiany na plus. Ogromu pracy naprawdę przyniósł niesamowity efekt. Możecie być z siebie bardzo dumni. A tak jak dziewczyny piszą tytuł wątku teraz nijak nie pasuje. Buziaczki dla Was i wszystkich pozostałych gości. Anitka Ty dołożyłaś kolejną piękną dekorację, dziękuję. Twoje wyczucie piękna jest tak biskie mojemu.
Wow! Kochana, gratulacje!! Jak fajnie, powodzenia w następnych progach
Ta część mojej działki jest nie ruszona. Wezmę się za nią jak będę na emeryturze ale rosną świerki, tojeśc rozesłana i lilie posadzone bardzo dawno temu, za chwile będą kwiaty.
Agnieszka, ślicznie dziękuję za zaproszenie i za spędzony czas. Takie spotkania zawsze ładują baterię a jeszcze w Twoim pięknym wymuskanym ogródku to już całkiem Masz cudne rabaty, piękne i zdrowe róże.. uroczo urządzony ze smakiem dom.. a o warzywniku nie wspomnę.. bo zazdro Zdjęć nie mam, bo nie zabrałam aparatu.. ale dziewczyny pokazały piękno Twojego ogrodu. Ściągam - wiem,że nie pierwsza i nie ostatnia, patent na kranik
Przepiękne zdjęcia zrobiłaś o złotym niskim słonku, nawet pies ozłociał
Aguś, dziękujemy Wam za zorganizowanie spotkania w Waszym cudnym ogrodzie( szczególne ukłony dla mamy za jej pomoc w "przyziemnych" przygotowaniach!) Dzięki Wam niedziela była pełna wszelakich doznań wizualnych, smakowych i zapachowych( aromaterapia różami!) nie licząc śmiechoterapii towarzyskiej!!! Piękny ogród, ciekawe kompozycje roślin, wyszukane dekoracje i różne smaczki ozdobne w ogrodowych zakątkach! Zaplanowany i wzorowo zorganizowany warzywniak, pełen już dorodnych warzyw i zapowiadajacych kwitnienie dalii innych różnych kwiatów upiększajacych ten smakowity zgon!!! Pełen szacunek dla włożonej Twojej i ema pracy, serca i Twojej artystycznej duszy! Oczywiście po wizycie u Ciebie, potrzebuję więcej róż!!!, a póki co lecę dokarmiać moje, bo jakoś zbladły w porównaniu do Twoich Ale takie spotkania dają dodatkowego powera do prac w swoim ogrodzie! Buziaki dla Was za ten przemiły czas!!! I wszystkich Waszych gości, za te wesołe chwile, pogaduszki, uśmiechy, wymianę doświadczeń i zielone wymianki. Ania Ty jesteś moim motorem, Twoje zdjęcia są miodem dla mojego serca. Dziękuję że mogę Cieszyć się Twoją obecnością. A to kilka Twoich zdjęć.
Aż mi się zachciało tych anabelek! No boskie Czekam aż moje hakone tak będą rosły. Na razie to takie ledwo zaczeski
Dołączam się do chóru ochów i achów Zdradź, proszę, nazwę tej róży