Ewo, ładny jest Psi ząb. Znajoma mi ostatnio pokazała żółty. Czy on rośnie kępowo Czy zadarnia teren, wiesz coś bliżej na jego temat? Szklarenkę masz pokazową
Ale sielsko i anielsko. Chętnie bym sobie posiedziała w tym pięknym fotelu
My też czekamy na deszcz, cały wolny czas tak potrzebny na pielęgnację ogrodu zajmuje od dwóch tygodni podlewanie. A efekt marny tej wody z węża i konewek. Tyle, ze żyje większość. Psizęby w tym roku dwa posadziłam, nie wiem czy w dobrym miejscu, jakie ma u Ciebie warunki?
Jakich wymiarów masz szklarnię? Obsadzona już w środku?
Ewo ależ u Ciebie bujnie, przepięknie! Czy ten acuminata to odmiana Flava? Taie upiłam i miały być postrzępione, a nie są... Zachwycam się ilością cebulowych u Ciebie
Wiosnę masz śliczną. Stół jest bardzo udany, pasuje, nawet jeśli to tylko prowizorka
Nie mogę się napatrzeć, Ewo, jaki cudowny masz klimat wszędzie. I w domu i w ogrodzie. Pięknie, bardzo lubię tutaj posiedzieć.
Bratki się jeszcze trzymają. Posadziłam diaskie, czerwoną i różową W drucianych koszykach pod magnolią rośnie truskawka wisząca, pora z orlayą, sałata dębolistna. Mam w planach posadzić do donic dalie z własnego siewu i kosmosy. I heliotropy.
Ewa wiesz ,że masz przepięknie ,a otoczenie szklarni i sama szklarnia -cud ,miód i orzeszki
Wpadłam w zachwyt i tkwię, tkwię i tkwię …