Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO i byś jak najszybciej mogła podziwiać swój piękny ogród przez cudowne okna lub z kawką na tarasie .
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO . Niech ogród będzie prawdziwym lekiem na całe zło....i rośnie pięknie, byś miała z czego czerpać pozytywną energię.
Oj, oj, oj.......taka sensacja, a ja dopiero teraz czytam....... gratualcje ze spotkania...ale 3 minuty..... konsekwentne jesteście dziewczyny..... ja na szybko to minimum pół godziny
A teraz Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO .
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO . Ładnie już masz, wiec pozostaje się mi życzyć Tobie i Twojej rodzinie przede wszystkim zdrowia
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO .
I zdrówka, ogródków coraz piekniejszych i wszystkeigo co tylko sobie zamarzysz
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO . I niech Kubuś przestanie chorować, a Kubusiowo niech będzie zawze oazą szczęśliwości
Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO .
Niech ci szklarnia sie szybko osuszy, zdrowie niech będzie coraz lepsze, a humor wystarczy ten sam. I niech Frodo Cię za bardzo na spacerkach nie męczy..jego też podrap za uszkiem światecznie.
Oczywiście samych najwspanialszych rzeczy w Święta i nie tylko życzę również dla Krysi i Barego.