Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

bogumila 19:48, 06 kwi 2012

monteverde napisał(a)

Mówiłaś,że jeszcze poczekasz....a tu widzę pączki.

Boguniu ja tak ale ona nie

Niecierpliwa...koniecznie chciała świętować.Zauważyłam piękne białe sasanki,ciekawe czy u mnie wyjdą,sadziłam w ubiegłym roku niebieskie i czerwone.No i lilie,nie będą w tym roku takie okazałe,one potrzebują trochę czasu,u mnie to trochę trwało,ale potem....można zadzierać głowę wysoko,żeby je zobaczyć.
monteverde 19:53, 06 kwi 2012

u mnie powolutku zaczynają wychodzić wszystkie, ale zrobiłam zdjęcia tylko tych od Ciebie w tym roku te lilie będą takie nieuporządkowane, ale długo kwitły i nie chciałam ich na jesieni przesadzać
bogumila 20:01, 06 kwi 2012

monteverde napisał(a)
u mnie powolutku zaczynają wychodzić wszystkie, ale zrobiłam zdjęcia tylko tych od Ciebie w tym roku te lilie będą takie nieuporządkowane, ale długo kwitły i nie chciałam ich na jesieni przesadzać

Moje zobaczę dopiero po Świętach,aż się boję,nie wiem co zastanę.Ostatnio nic nie było widać.
monteverde 20:02, 06 kwi 2012

ja się boję o rh w starym ogrodzie, pojadę dopiero tam po świętach a teraz idę na adorację, będę potem
Celina 20:07, 06 kwi 2012

Aniu fajnie się masz ,że możesz po garach, tak wyskoczyć do ogrodu.Ja dopiero po świętowaniu pojadę
na działeczkę ,no chyba ze stanie się cud i będzie ciepło to się wybiorę na spacer świąteczny.
W zdrowiu i spokoju spędzaj Aniu Święta Wielkanocne życzę z całego serca.
kaisog1 20:18, 06 kwi 2012

monteverde napisał(a)

Ania ale cuda pokazujesz..... ja kocham powojniki...

Gosiu dobrze wiedzieć,że je kochasz a jaka odmiana najbardziej się Tobie podoba?

Aneczko ja kocham wszystkie, które sa pojedyńcze, niestety nie przepadam za pełnymi. Uwielbiam Asao, wszystkie białe, ciemnofioletowe..... Są piekne chociaż czasem potrafia byc kapryśne
Sebek 22:48, 06 kwi 2012

Aniu - czyli w tym roku jednak nakupiłaś azalii - u nas też nimi udeorowali - ale hortensje też są

A kwiaty w ogrodzie cudne. U nas dziś cały dzień padało, a o ósmej nagle zrobiło się zero - z prędkością światła znosiłem donice - zwłaszcza hortensję
Mala_Mi 23:45, 06 kwi 2012

Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO .
I zdrówka, ogródków coraz piekniejszych i wszystkeigo co tylko sobie zamarzysz

monteverde 01:13, 07 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)

Ania ale cuda pokazujesz..... ja kocham powojniki...

Gosiu dobrze wiedzieć,że je kochasz a jaka odmiana najbardziej się Tobie podoba?

Aneczko ja kocham wszystkie, które sa pojedyńcze, niestety nie przepadam za pełnymi. Uwielbiam Asao, wszystkie białe, ciemnofioletowe..... Są piekne chociaż czasem potrafia byc kapryśne

Gosiu, ale Asao jest też prawie pełny http://www.pracowniaogrodnicza.pl/118,powojnik-%28clematis%29-asao.html
monteverde 01:19, 07 kwi 2012

Sebek napisał(a)
Aniu - czyli w tym roku jednak nakupiłaś azalii - u nas też nimi udeorowali - ale hortensje też są

A kwiaty w ogrodzie cudne. U nas dziś cały dzień padało, a o ósmej nagle zrobiło się zero - z prędkością światła znosiłem donice - zwłaszcza hortensję

Sebku były tak piękne i duże ,że nie mogłam się oprzeć u mnie ciśnienie mocno spadło zapowiada się deszcz na święta