W Łazach pojedż na światłach jest skład kamieni i kup płyty nieregularne ale płaskie. Tutaj jest żółty granit, ale może być łupek, piaskowiec (mniej trwały - najlepiej sie sprawuje czerwony).
Popatrzysz i jakis się spodoba. Jeśli ma byś trawa w szparach, to nie trzeba nawet piasku pod spód. Zruszasz ziemię , poziomujesz i posadawiasz płyty. Tutaj na zdjęciu jest przymiarka, a potem dopiero zaczęło sie zakopywanie.
Cały trójkat jest z bukszpanu, byłoby nawiązanie do rombu, rewelacja wg mnie a na brzegu tutaj mam begonię wiecznie kwitnącą, ale można posadzić coś innego.
Na pniu jest laurowiśnia
Można okroić trochę ilość roślin, ale ziemię trzeba kupić, bo nie urośnie na takiej skale.
Wiem, jak to wygląda pod blokiem, tylko ograbią psie g... i klepisko. Mus przekopać i dodać dobrej ziemi pod rośliny.
Ja na nią choruję od dawna. Teraz dopiero udało mi się trafić na nasiona. Znajoma obiecała mi je już ze dwa lata temu, ale w końcu zapomniała je zebrać, hahaha!
Kwiatki w przybliżeniu wyglądają wyjątkowo.
Kiedyś miałam hoję, ale to dawne czasy. Teraz nie za bardzo można ją kupić
Może warto przypomnieć sobie o jej istnieniu. Dziękuję Bogusiu.
Nasz system zmniejsza do 640x480 a ja mam skaner popsuty żeby skanował mi inaczej mogę tylko na pulpit. Zrobiłam jeszcze zdjęcie tego co narysowałam.
Opis jest pod spodem to uda się rozszyfrować.
wgrywam zdjęcia.
Nie mam tu narzędzi do rysowania.