wychodzi mi że to może byc tylko białorzytka. Do żadnego innego ptaka nie pasuje. Nie widziałam jej nigdy na żywo wiec pewności nie mam, jednak myślę że to ona.
Bożenko, dzięki za Twoje poświęcenie... Ja nawet nigdy nie słyszałam o takim ptaszku. Mam jeszcze takie zdjęcia, ale są gorsze, robiłam przy innych ustawieniach.
wychodzi mi że to może byc tylko białorzytka. Do żadnego innego ptaka nie pasuje. Nie widziałam jej nigdy na żywo wiec pewności nie mam, jednak myślę że to ona.
Bożenko, dzięki za Twoje poświęcenie... Ja nawet nigdy nie słyszałam o takim ptaszku. Mam jeszcze takie zdjęcia, ale są gorsze, robiłam przy innych ustawieniach.
no, tak, tak- śliczne kontrasty. Możesz jej sporo dać
Pomyłka z tojeścią, no cóż...
Fotografie są niewyrazne..a kolor kwiatów i wysokosć taka sama..... wygląda tak jakby trojeść zaczynała dopiero kwitnać A tu jest kilkametrów rabatki..nie wygląda na dużą, ale jej szerokosć to ok 3 metry..... a długość róż to ok 10m.
Zrobiłam foto miejsca na róże i ognisko (z tarasu)...... znow pada deszcz . Długosć płotka za rabatą bylinową to jakieś min. 26 metrów. Niktórzy na takim kwadracie stawiają dom, garaż i robią ogród ....
Z tyłu widać drzewka owocowe.... a raczej krzewy owocowe, bo drzewka są za katalpą.