Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:16, 21 lip 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
a nie poznałam cie

toć ja kobieta o wielu twarzach
a nie dziewczynka bez twarzy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:15, 21 lip 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Będę pokazywać brzydkie rośliny, obiecuję ale jak pokazać trawy w fazie brzydkiej? Chyba tylko po wycięciu?

lub w stanie "spoczynku" lećące po deszczach, lub jak mają rdzę itd
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:57, 21 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

szkolę
kwicze
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:45, 21 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

wyleź juz z tej strony
widzę Cię

A co? Za ciasno Tobie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:41, 21 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

szkolę
a nie poznałam cie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:37, 21 lip 2016

Do góry
hindsight napisał(a)

Uuu...
YES!!

Przejrzałaś mnie toż przecież nie włażę tu na oglądanie tych nudnych fot
Czekam na pośladki i kota buhahaha

na razie zapisz się na kurs z linka powyżej
mus starczyć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:36, 21 lip 2016

Do góry
_Martini_ napisał(a)
OMG nawet się tam boję zajrzeć

wyleź juz z tej strony
widzę Cię
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:36, 21 lip 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
wybierasz się?

szkolę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:35, 21 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

fakt! zrobiłam masaż serca i przeszło
kielicha - nei piję

ps. przynznaj się lepiej że nei chcesz bym na zawał zeszła bo jeszcze bys chętnie pooglądała u mnie jakieś kutasiki
męskie pośladki...
i kota z ogórkiem na ślipkach

Uuu...
YES!!

Przejrzałaś mnie toż przecież nie włażę tu na oglądanie tych nudnych fot
Czekam na pośladki i kota buhahaha
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:20, 21 lip 2016

Do góry
kursy wakacyjny
http://www.influencer.pl/290/oferta-premium-sexmasterki-szokuje-blogosfere
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:13, 21 lip 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Oj na tym profilu działo się niejedno

hihihi,
ze mną nei sposób się nudzic
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:12, 21 lip 2016

Do góry
hindsight napisał(a)

Haha, Gosia, tylko nie zawał, kto będzie rył? Walnij se kielicha

fakt! zrobiłam masaż serca i przeszło
kielicha - nei piję

ps. przynznaj się lepiej że nei chcesz bym na zawał zeszła bo jeszcze bys chętnie pooglądała u mnie jakieś kutasiki
męskie pośladki...
i kota z ogórkiem na ślipkach
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:10, 21 lip 2016

Do góry
Konieczki napisał(a)
Gosia/Marta

A jak mi kwitnie sesleria jesienna to mam ciachnać kwiastostan?

ja zostawiałam na razie
ścięłam tylko kłosownicę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:10, 21 lip 2016

Do góry
beata_m napisał(a)
Ano coś w tym jest i pewnie to jest ta sztuka łączenia roślin, że jak jedna się "kończy" to inna "zaczyna" ale i tak macie cudnie dziewczyny.

to też ale myśle że tez musimy mieć pewna świadomość prawa grawitacji, i wiedziec że każda pora roku ma swoej prawa tak jak zachwycamy się gdy przyroda budzi się do życia każdym zielonym listkiem to należy też uszanować to że np. liście czosnków i cebul zasychają kończąc swój zryw i dać im to gdokończyc zgodnie z ich naturalnym rytmem. to samo dotyczy wszytskich roślin...
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:07, 21 lip 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
oj coraz bardzej brakuje na forum zdjęć i uświadamiania innym że rośliny mają swoje kiepskie momenty...to nie do Ciebie i Twojej lawendy ...akurat mnie takie przemyślenie naszło...że forum zmierza do pokazywania tylko tego co ładne...a potem ktoś się wzoruje na wyglądzie rośłiny..która jest pokazana tylko w swoim 100% momencie...tworzy rabaty i doopasorry gosia

masz racje Kasiu, ludzie wybierają rosliny widząc w necie zdjęcia patrza na te najpiękniejsze
ale przecież oczywistym jest ze po deszczach ulewnych idealnie nie jest.
u mnie na ten przykład jeszcze pare dni temu było tak

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:00, 21 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

przy tych deszczach tez leżała, teraz wraca do normy
oj coraz bardzej brakuje na forum zdjęć i uświadamiania innym że rośliny mają swoje kiepskie momenty...to nie do Ciebie i Twojej lawendy ...akurat mnie takie przemyślenie naszło...że forum zmierza do pokazywania tylko tego co ładne...a potem ktoś się wzoruje na wyglądzie rośłiny..która jest pokazana tylko w swoim 100% momencie...tworzy rabaty i doopasorry gosia
Tu ma być ogród :) 07:41, 21 lip 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Na pewno będzie lepsza, widziałaś u Malkul ostatnie zdjęcia - ja też miałam na nią nerwa, bo jak zaczynała kwitnąć to ten kolor był taki blady, ale jak w pełni się rozwinęła, to blada na pewno nie jest.
A obcięłaś tak tylko kwiatostany z łodyżką, czy cały krzaczek skróciłaś?

Przetaczniki też zakwitną ponownie po obcięciu, ja mam ze swoimi problem bo jedną odmianę zawsze łapie mi jakieś choróbsko i liście brązowieją, one lubią sucho, a u mnie wszędzie nawadnianie i nie da się spełnić ich oczekiwań.

Może eM jeszcze ewaluuje w kierunku pozbywania się trawnika

Edyta to nie koniecznie od mokra. Moje wszystkie przetaczniki schną od dołu i przenosi się to w góre . paskudnie to wygląda. ktoś mi zasugerował że to mączniak ale nalotu na liściach nie ma . i wszystkie mają suuuucho.
Tu ma być ogród :) 07:33, 21 lip 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Edyta ja już sama nie wiem czy ta moja Viva kwitła czy przekwitła, taka miernota, że ją ścięłam. Może w przyszłym roku będzie bardziej gęsta.

Pomyliłam szałwię z przetacznikiem. Szałwia drugi raz też u mnie zakwita.
Dzisiaj ścięłam przetaczniki - czy one ponownie zakwitną?
Tak pusto się tam zrobiło, że może stipę bym posadziła, ale jak zakwitną drugi raz to stipa je zje

Ach, gdyby mój eM chciał powiększyć rabaty kosztem trawnika - marzenie.

Edit. Zdjęcia usunęłam.

Na pewno będzie lepsza, widziałaś u Malkul ostatnie zdjęcia - ja też miałam na nią nerwa, bo jak zaczynała kwitnąć to ten kolor był taki blady, ale jak w pełni się rozwinęła, to blada na pewno nie jest.
A obcięłaś tak tylko kwiatostany z łodyżką, czy cały krzaczek skróciłaś?

Przetaczniki też zakwitną ponownie po obcięciu, ja mam ze swoimi problem bo jedną odmianę zawsze łapie mi jakieś choróbsko i liście brązowieją, one lubią sucho, a u mnie wszędzie nawadnianie i nie da się spełnić ich oczekiwań.

Może eM jeszcze ewaluuje w kierunku pozbywania się trawnika
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 22:27, 20 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

przepraszam
mam zawał

Haha, Gosia, tylko nie zawał, kto będzie rył? Walnij se kielicha
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:16, 20 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

ta
ostatnio nei masz u mnie nic ciekawego
ta jasne zawsze jest.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies