Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 21:37, 18 lip 2016

Do góry
Ania jak znajdziesz kompostownie to proszę o info ja poszukam w Wielkopolsce. i jeszcze poszukuje kopanych brabantow takich 1,3 m-1,5, jak byś coś wiedziała to będę wdzieczna
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 13:38, 18 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
O i moje ślimaki jak mam dobry humor to lataja
Czosnki mam w hortensjach i niestety ale większość się wylozyla...jednak hortensja za wysoka.

Macham Małgoś z Doliny Baryczy

Odmachuję !
Moje czosnki w liliowcach wyłozyły sie i jak wczoraj skosiłam trawnik to teraz mam ciemnofiletowe łebki na tle zielonego trawnika...leżące...
W innym miejscu tez leża , tym razem razem z biała lawendą, wybujała...obie rosliny sie położyły i ...zdobią rabatę na leżąco...
Mam je pierwszy raz u siebie, musze jakis inny pomysł na nie na przyszły rok wymyśleć...

Moja codzienność - ogród Oli 11:21, 18 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Dobrze, że trafiłaś na uczciwego sprzedawcę!

o tak miało być 14 szt. przyszło 20
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:49, 18 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Oglądając Twój ogród Kokocho coraz bardziej zastanawiam się nad wprowadzeniem koloru

Masz przepięknie!

ciekawam co uznasz z ty kolorem w trakcie rozwoju prac ogrodowych
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:06, 18 lip 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
Polinka, Aga_pe - to ja Wam dziękuję. Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że Was poznałam. Radość taka we mnie była, że sny ogrodowe miałam (jejku jak to brzmi)
Aga, do pani od bukszpanów podjadę najwcześniej we wtorek to dam ci znać odnośnie tych cisów, co do thujek w Ż. Pan ma szkółkę koło boiska - jedyna w miejscowości. Nazwisko i namiary tel. do ustalenia

A nie wiesz czy w Ż. mają brabanty? Czy tylko szmaragdy? Bo wiem, że Poli szuka
Co to cisów, to się nie spieszy. Mam czas na posadzenie do końca września. Jak będzie sucho, to przesunę termin na październik
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 08:13, 18 lip 2016

Do góry
Polinka, Aga_pe - to ja Wam dziękuję. Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że Was poznałam. Radość taka we mnie była, że sny ogrodowe miałam (jejku jak to brzmi)
Aga, do pani od bukszpanów podjadę najwcześniej we wtorek to dam ci znać odnośnie tych cisów, co do thujek w Ż. Pan ma szkółkę koło boiska - jedyna w miejscowości. Nazwisko i namiary tel. do ustalenia
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 22:26, 17 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Część Janeczko

Dawno u Ciebie nie byłam ale dzisiaj i ja liste różana oblukalam choć nic z niej nie kojarze

Macham

Cześć Poli, ja od czasu do czasu zaglądam do Ciebie współczuję powodzi na działce i podziwiam cudowniastego gracka
Z rózami wiem, ze jesteś na bakier, ale cóz - nie każdy musi pzrecież podzielać moją miłość do nich heh
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 20:57, 17 lip 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Czekam na niwą rabatę
ja tez ale polinka kazde az do wrzesnia
Coś jeszcze, coś więcej... 10:31, 17 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Ha,ha nie boisz się rozczarowania jak się okaże, że trawy mają przyklejone zdzbla?

Zgodzę się na wymianę lewa Twoja plus Gabion z prawej

Najwyżej przykleję znowu, no problem

Gabiona nie oddam, własnymi rencami robiony i sentyment mam Nawet ostatnio wspominałem jego poprzednika, grrr!
Tu ma być ogród :) 10:16, 17 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Czyżby inna krawcowa?

Miejsce to samo, ale inna pani, trochę pościemnialam i się robi
W Kruklandii 10:00, 17 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Oo masz ropuszke u mnie dwie grasuje w warzywniku... na szczęście prawie zawsze są w tym samym miejscu to już się zaprzyjaznilysmy ale na początku nie raz stracha mi napedzily

Ja zaprzyjaźnioną żabkę to mam na różance Agentkowej i w tamtym roku była pod Rh jedna. A ta teraz to jakieś wielkie ropuszysko...takie żółto-brązowe Ale poszła gdzieś w rabaty to może jeszcze się spotkamy

Typografia ogrodu 09:19, 17 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Nie chciałam bezczelnie się pytać siedzisz czy lezysz

Wglebnik podejrzewam, że robi furorę! Mam nadzieję, że kilka ciepłych słów słyszeliście dzisiaj o swoich inwestycjach?

U nas dzisiaj pierwszy dzień demolki pod takie cieplejsze miejsce... Ty miałaś robić za spycha a ja dziś byłam kopareczka a w garażu czeka na swoją kolej młot...brry
czesc sasiadow widziala a nawet uczestniczyla np w kopaniu wglebnika ciekawosc wzbudzil matecznik molini ktorzy wszescy uwazaja za jakies warzywne flance. A i jedna sasiadka z zainteresowaniem przeczesywala hameln przy wglebniku

Czy dobrze rozumiem ze szykujecie miejsce na ognisko? Czy taras ktory kiedys planowalas? Sil zatem zycze i chlodniejszej pogody by dobrze sie pracowalo
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:59, 16 lip 2016

Do góry
Noo! To co to za kuszenie

Idę spać bo EM mnie jutro zabije jak nie będę mogła wsiąść na dwa kółka...

Udanej niedzieli Kasiek
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:55, 16 lip 2016

Do góry
Trawnik będzie w miejscu chwastowiska, które jest zielone ale całe zachwaszczone:temat rzeka...

Ale Ci się po nocy przypomniało z autobusem
EM lampy już zamontowal?
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:48, 16 lip 2016

Do góry
Zostaw sobie rabate na jesien co się będziesz przemeczac w wakacje

Żarcik! Sadz aby rośliny miały czas ukorzenic się przed zimą. Ja w następnym roku kupię rolke.
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:42, 16 lip 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
Hihi ok a ciekawa jestem czy by dojechala trawa to chyba jedna z najkaprysniejszych roslin

Wojslawice?
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 23:40, 16 lip 2016

Do góry
O i moje ślimaki jak mam dobry humor to lataja
Czosnki mam w hortensjach i niestety ale większość się wylozyla...jednak hortensja za wysoka.

Macham Małgoś z Doliny Baryczy
Coś jeszcze, coś więcej... 23:35, 16 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Poli - bardzo miłe to co piszesz Jednak zdradzę Ci sekret - tak już wyuczylem się robić u siebie zdjęcia, że mankamenty ukrywam Także na żywo gorzej
Oddam Ci lewa stronę bylinowej za Twój szpaler miskantow Deal?

Ha,ha nie boisz się rozczarowania jak się okaże, że trawy mają przyklejone zdzbla?

Zgodzę się na wymianę lewa Twoja plus Gabion z prawej
Coś jeszcze, coś więcej... 23:21, 16 lip 2016

Do góry
polinka napisał(a)
Są dwa ogrody w których uwielbiam bylinowe rabaty...Twój i Lukiego

Jak Ci się nie widzi to z chęcią przyjmę całą rabatke

Poli - bardzo miłe to co piszesz Jednak zdradzę Ci sekret - tak już wyuczylem się robić u siebie zdjęcia, że mankamenty ukrywam Także na żywo gorzej
Oddam Ci lewa stronę bylinowej za Twój szpaler miskantow Deal?
Typografia ogrodu 23:19, 16 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
nie juz lezetowarzystwo z dwoma noworodkami wiec i tak dlugo posiedzieli.ale ognisko u nas to juz kilkuletnia tradycja.wlascieie dkadbtu mieszkamy.wglebnik fajnie sie sorawdza.bo choc na dworze juz chlodno i rosa tam cieplutko jak w domu

Nie chciałam bezczelnie się pytać siedzisz czy lezysz

Wglebnik podejrzewam, że robi furorę! Mam nadzieję, że kilka ciepłych słów słyszeliście dzisiaj o swoich inwestycjach?

U nas dzisiaj pierwszy dzień demolki pod takie cieplejsze miejsce... Ty miałaś robić za spycha a ja dziś byłam kopareczka a w garażu czeka na swoją kolej młot...brry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies