Ania jak znajdziesz kompostownie to proszę o info ja poszukam w Wielkopolsce. i jeszcze poszukuje kopanych brabantow takich 1,3 m-1,5, jak byś coś wiedziała to będę wdzieczna
Odmachuję !
Moje czosnki w liliowcach wyłozyły sie i jak wczoraj skosiłam trawnik to teraz mam ciemnofiletowe łebki na tle zielonego trawnika...leżące...
W innym miejscu tez leża , tym razem razem z biała lawendą, wybujała...obie rosliny sie położyły i ...zdobią rabatę na leżąco...
Mam je pierwszy raz u siebie, musze jakis inny pomysł na nie na przyszły rok wymyśleć...
A nie wiesz czy w Ż. mają brabanty? Czy tylko szmaragdy? Bo wiem, że Poli szuka
Co to cisów, to się nie spieszy. Mam czas na posadzenie do końca września. Jak będzie sucho, to przesunę termin na październik
Polinka, Aga_pe - to ja Wam dziękuję. Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że Was poznałam. Radość taka we mnie była, że sny ogrodowe miałam (jejku jak to brzmi)
Aga, do pani od bukszpanów podjadę najwcześniej we wtorek to dam ci znać odnośnie tych cisów, co do thujek w Ż. Pan ma szkółkę koło boiska - jedyna w miejscowości. Nazwisko i namiary tel. do ustalenia
Cześć Poli, ja od czasu do czasu zaglądam do Ciebie współczuję powodzi na działce i podziwiam cudowniastego gracka
Z rózami wiem, ze jesteś na bakier, ale cóz - nie każdy musi pzrecież podzielać moją miłość do nich heh
Ja zaprzyjaźnioną żabkę to mam na różance Agentkowej i w tamtym roku była pod Rh jedna. A ta teraz to jakieś wielkie ropuszysko...takie żółto-brązowe Ale poszła gdzieś w rabaty to może jeszcze się spotkamy
czesc sasiadow widziala a nawet uczestniczyla np w kopaniu wglebnika ciekawosc wzbudzil matecznik molini ktorzy wszescy uwazaja za jakies warzywne flance. A i jedna sasiadka z zainteresowaniem przeczesywala hameln przy wglebniku
Czy dobrze rozumiem ze szykujecie miejsce na ognisko? Czy taras ktory kiedys planowalas? Sil zatem zycze i chlodniejszej pogody by dobrze sie pracowalo
Poli - bardzo miłe to co piszesz Jednak zdradzę Ci sekret - tak już wyuczylem się robić u siebie zdjęcia, że mankamenty ukrywam Także na żywo gorzej
Oddam Ci lewa stronę bylinowej za Twój szpaler miskantow Deal?
Nie chciałam bezczelnie się pytać siedzisz czy lezysz
Wglebnik podejrzewam, że robi furorę! Mam nadzieję, że kilka ciepłych słów słyszeliście dzisiaj o swoich inwestycjach?
U nas dzisiaj pierwszy dzień demolki pod takie cieplejsze miejsce... Ty miałaś robić za spycha a ja dziś byłam kopareczka a w garażu czeka na swoją kolej młot...brry