Teraz nie mam możliwości zrobienia zdjęcia ale te moje 3 mikrusy mają 70 cm wysokości gdzie normalne Ml w ogrodzie mają 170 cm. Kolor, źdźbło, pokrój wszystkimi takie samo jak pelnowymiarowy Ml. Mam je od zeszłego sezonu i albo ruszyć nie mogą ale coś mi się wierzyć w to nie chce albo to jakiś inny miskant podobny do Ml.
Beatka, bardzo dziękuję za miłe slowa jutro będziemy testować nowy sprzęt do rozwalanie posadzek-może tym pójdzie sprawniej.
A tak się cieszyliśmy na początku, że szybko i bezproblemowo idzie
Szkółka to dla mnie wielkie wyzwanie, nie ukrywam że mam wielkiego stracha ale jak to EM mówi kto nie ryzykuje ten nie ma...
Pięknie. Szkółki gratuluję i zdrowo pozazdraszczam.
Podpowiedz mi proszę co to za trawa obok hortek? Szukam też jakiejś trawy w nogi hortek, ale na stanowisko cały dzień w słońcu. Kupiłam nawet hakone, ale dziewczyny pisały mi, że one nie dadzą rady.
Ola Leon ma u siebie Amazon Mist w nogach hortensji.