Madziu, pozwolisz, że "pomlaskam" nad tym zdjęciem
pięknie! że o tym krzesełku nie wspomnę..... we wnętrzach stosuję podobną formę ale plastikową
Danusiu, inspiracje są takie ważne ! zaczynam marzyć o nowej rabacie ....
Pani Danusiu, dla mnie to zdjęcie wspaniale podpowiada jak można zagospodarować miejsce pod drzewami liściastymi. Oczywiście nie znam odpowiedzi na Pani pytanie
Dziś posadziłam szałwię omszoną, dzwonek skupiony, macierzankę, kocimiętkę i poprzesadzałam rozmnożone "marcinki". Zagospodarowałam tym w niewielkim stopniu tę rabatkę
Marzą mi się trawy w ogrodzie, ale muszę zastanowić się gdzie mogłabym je umieścić.
Zbyszku, nie maluj żadnych kresek, bo Krysia zawsze mówi, że jest damą, a damy mają swojego kierowcę. Ja zrobiłam okropną głupotę, bo po przerysowaniu facetowi karoserii już więcej nie siadłam za kierownicę.Doznałam takiego urazu psychicznego, bo facet tak się zachowywał, że nie mogłam z siebie wykrztusić słowa.Skorzystał jeszcze na tym, bo z mojego ubezpieczenia wymienił sobie części których nie uszkodziłam. Teraz też jestem damą i mam kierowcę.
Najłatwiej (oczywiście), przy projektowaniu korzystać z tych roślin, które znam. Najczęściej na zdjęciach nie widać perspektywy, która pozwoliłaby na ocenę wielkości (i możliwości) rośliny. Będzie więc trudno, ale postaram się.
Dziś zrobione zdjęcia...cudne kolory jesieni.