Poli - bardzo miłe to co piszesz Jednak zdradzę Ci sekret - tak już wyuczylem się robić u siebie zdjęcia, że mankamenty ukrywam Także na żywo gorzej
Oddam Ci lewa stronę bylinowej za Twój szpaler miskantow Deal?
Nie chciałam bezczelnie się pytać siedzisz czy lezysz
Wglebnik podejrzewam, że robi furorę! Mam nadzieję, że kilka ciepłych słów słyszeliście dzisiaj o swoich inwestycjach?
U nas dzisiaj pierwszy dzień demolki pod takie cieplejsze miejsce... Ty miałaś robić za spycha a ja dziś byłam kopareczka a w garażu czeka na swoją kolej młot...brry
nie juz lezetowarzystwo z dwoma noworodkami wiec i tak dlugo posiedzieli.ale ognisko u nas to juz kilkuletnia tradycja.wlascieie dkadbtu mieszkamy.wglebnik fajnie sie sorawdza.bo choc na dworze juz chlodno i rosa tam cieplutko jak w domu
Oo masz ropuszke u mnie dwie grasuje w warzywniku... na szczęście prawie zawsze są w tym samym miejscu to już się zaprzyjaznilysmy ale na początku nie raz stracha mi napedzily
Pamiętasz jak planowalas tyły ogrodu gdzie kiedyś miała być altana? Tam myslalas nad różami w obwodksch bukszpanowych
Ja totalnie nie różana ale jeśli to będę różę które nie będą dotykac/pokladac się na buksy to myślę że fajny pomysł.
A teraz sobie przypomniałam że różanke masz na skarpie??
wiem że też lubisz takie klimaty tylko teraz siedze i dumam jak to zrobić
czy totalnym szaleństwem byłoby zrobienie zywopłocików bukszpanowych w kwadraty w różance..? jezu mózg mi paruje............