Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Nasz mały raj na ziemi :) 23:12, 13 sty 2012

Do góry
....ja się poddaje z ta studnia.... Asia przyznam się, że siedziałam nad nią od wczoraj i pupka... Zwalam to właściwie na brak weny ale prawda jest taka, że wywaliłabym tą studnie gdzie pieprz rośnie hehehehhe

Chciałam za to zobacz jak będzie wyglądało przejście, o którym piszesz i takie cuś mi wyszło....

Rabatą przy domu się nie sugeruj. Po prostu po wstawieniu pergoli jakos tak goło było to dodałam trochę Poza tym żadna pergola z tego programu nie pasowała mi kolorystycznie ale okazało się że jedna z roślin jest tak pokazana i przypomina obrośniętą pregolę

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć 23:00, 13 sty 2012

Do góry
My tu gadu gadu, a pomysł na rabatę frontową rabatę przedstawia się następująco

Dwa cisy na pniu otoczone obwódką z bukszpanu sięgającą do schodów (jeszcze nie wiem czy kostka będzie po fali czy prosto), dwie hortensje silver dollar i nie wiem czy jeden miskant czy dwa - długość całości to 3,5 metra
Drzewa, krzewy owocowe i pnącza o jadalnych owocach 22:58, 13 sty 2012

Do góry
Truskawki ściółkujemy słomą aby owoce się nie brudziły i nie gniły, to stary i znany sposób

Puste pole z wysepką kwiatową 22:58, 13 sty 2012

Do góry
Dzisiaj równo o 14-tej zadudniło, zawiało, sypnęło śniego-gradem, zerwała się straszna wichura i... W przeciągu 15 min nastąpiły takie zmiany:

Przez moment wokół nie było nic widać

Potem zaczął sypać cudny, gruby śnieg

Teraz jest ślicznie, zimowo...

Mój przyszły ogród 22:42, 13 sty 2012

Do góry
wyszło mi takie cuś. Wywaliłam zawijasek. Sama nie wiem. Kule bukszpanu nie mogą być przy samym murku bo docelowo na murku będzie betonowa kula (albo marmurowa jak wygram w totka). Układ roślin bez zmian.Wychodzi mi dziura i nie mam na nią pomysłu Uczepiłam się tego połączenia: szmaragdy, hortensje, miskanty jak pijany płotu. Może mi go ktoś wybije z głowy?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies