Śliwa wiśniowa, trochę krzywa. Nie przywiązałam jej do palika, wygięła się pod wpływem zachodnich wiatrów Mam nadzieję że cięcie korony trochę ten krzywy pień ukryje.
Kochani dzisiaj mija rok jak jestem z Wami na Ogrodowisku, dziękuję Wszystkim,że jesteście, ze mną w dobrych i złych momentach i dziękuję,że wytrzymujecie ze mną już cały rok Dla wszystkich ode mnie ten piękny Walc Szostakowiczahttp://www.youtube.com/watch?v=yT5-Tkr0Ka4&feature=related
Zmieniłam wianek na drzwiach na bardzo, bardzo jesienny, cały z liści czerwonego dębu, mam nadzieję że będzie wisiał aż do Bożego Narodzenia:
I jeszcze ostatnie wykorzystanie w tym roku moich hortensji, owoców ognika, mahonii. używam ich zawsze do wiązanek na groby bliskich na Wszystkich Świętych, to dla mnie ważny dzień.
Lubię ten kolor przebarwionych na żółto host. Bardzo rozświetlają ten dość mroczny kąt.
Postanowiliśmy wyciąć dwie stare grusze, które tutaj rosną i co roku strasznie śmiecą (nie widać ich na zdjęciach). Póki co szukam kogoś, kto je wytnie. Ale będę miała miejsca dla nowych roślin
pięknie ujarzmiona w tej donicy! fantastyczny ten róż !
super razem wyglądają
A co do Twojego snu, no ja mam to w realu.... usunęłam, a ona nadal rośnie..... ;//