ależ nie ma problemu, w tym roku też porozsyłałam, a patyków po cięciu jest bardzo dużo
u mnie one mniej więcej tej samej wysokości, ale trudno powiedzieć bo jedne krzaki mają ze 12ocm inne nawet 160 z tym że limki tak się nie pokładają.
Dzięki Aniu, szczerze mówiąc chciałam Cię o nie prosić
Przy okazji, jak wysokie są twoje VF ? Bo moje rosną cały czas w górę, zastanawiam się, jak wysoko docelowo? Czy Limki są wyższe od VF?
I też u Ciebie wymarżnie.. Zatem zistaje hakone lub carex evergold.... Taki pseudo żółty....móze Bociek będzie mieć koncepcję?
Ewentulnie moźe kostrzewa golden toupe... Jesli kupisz oryginał a nie tak jak ja niedżwiedzie futro...
Była u mnie, ale jest droga i jednoroczna. Choć kolor ma obłędny... Ale moim zdaniem dla Ciebie i tak nieodpowiednia, bo na słońcu podobno się przypala... Temat mi bliski, bo ja z kolei szukam żółtego niskiego dywanu pod buka fontannowego
Danusiu. Wszystkie Twoje seriale oglądałam już z perspektywy "zakończone". Jestem tu dopiero od roku, więc po raz pierwszy widzę, ile emocji dostarcza czytanie w trakcie! Ależ napięcie!!!