Jak zobaczyłam to w całości to mi sie z deską klozetową skojarzyło
ŚLiczna rabata włochata ale pęcherznicy mówię nie zdecydowanie.
Za duża i trudna do utrzymania w ryzach bedzie, Za to proponuje nawet ładny berberys do cięcia w kulkę.
Aleśmy sie rozhustali w propozycjach, piękny odzew
Potem zdzierałem trawę i przekopywałem ziemię. Niestety zapomniałem sobie kupić ziemi do iglaków - wziąłem zwykłą z worka, ale dodałem tam drobno mielonej kory i torfu - chyba lepiej?
No i zacząłem sadzić
Kolejne nasadzenia...
Rabata jest po linii prostej
A tu porównanie do żywotników i jałowców co rosły - mają z 10 lat
Na wiosnę albo jutro zetnę tym większym wierzchołki i będę starał się je ciąć w zieloną ścianę. Jak widać tylko dwie są ze sobą zrośnięte, ale tą trzecią obok wygnę do pionu, bo się wygła
Miałem zamiar dać tu korę, ale wpadłem na lepszy pomysł - pasychandrę
Oj będę musiał się zapożyczyć więcej już kilka sadzonek
przepraszam, że pisze w twoim dzienniku, ale tylko tak mam pewnośc że informacja dotrze do Ciebie.
Mam problem z tujami smarag, zaczęły niektóre dziwnie schnąć.
sta
To naturalny objaw, ale podlewanie teraz jest konieczne. Iglaki muszą zgromadzić troszkę wody w igiełkach i ziemi Podlewajcie zimozielone przed zimą. Brązowe można obtrzepać i wybrać, wygląd się polepszy.
przepraszam, że pisze w twoim dzienniku, ale tylko tak mam pewnośc że informacja dotrze do Ciebie.
Mam problem z tujami smarag, zaczęły niektóre dziwnie schnąć.
Kochani, jak coś pilnego piszcie w odpowiednim wątku tematycznym, potem link na PW do mnie (link proszę, żeby nie tracić czasu na szukanie...błagam, to czasem 5-10 minut zajmuje mi)
Jesli ktoś widzi, że zadane pytanie-także link i na PW. Wtedy znajdę
To naturalny objaw, ale podlewanie teraz jest konieczne. Iglaki muszą zgromadzić troszkę wody w igiełkach i ziemi Podlewajcie zimozielone przed zimą. Brązowe można obtrzepać i wybrać, wygląd się polepszy.