Wiem, znam, mam to
Ale teraz sie zastanawiam, że u mnie efekt może odbiegac od tego co w inspiracji bo ta kostka wydaje sie być spora a u mnie od pnia graba do krawędzi rabaty jest tylko 45cm Graby też mam przesadzić?
Reniu, odpowiedziałam u Ciebie. Ale widzę, że dokładnie wiesz, co chcesz stworzyć. Skąd ty dziewczyno te inspiracje bierzesz? To wyższa półka dla mnie Fajne te twoje inspirki. Kostki różnej wysokości, albo poprzesuwane
U mnie ciężko o takie okazy bukszpanowe. Nie znalazłam tanich bukszpanów... i to jeszcze kopanych takich wypasionych grubasów, jakie do ogrodu przywozisz
Dziękuję bardzo bardzo
Podoba mi się ... bo jest proste i wypełnione z przodu ... nawet bez koloru się broni Mało tego eM wyraził aprobatę
Jedynie jedna rzecz mi sie tutaj nie podoba ... zgadnij?
Edytka Ten wąski trawniczek ma tam 120cm ... jesli cos z niego zabierać to chyba już wszystko bo węższego sobie nie wyobrażam minus oczywiście przejście wówwczas chyba już tylko wysypane żwirkiem ... szerokość takiej ścieżki to ok 60cm minimum więc rabata mogłaby zyskać 60cm ... czy to zmieni wiele? na pewno "urwie mi się" trawnik przed rabatą ze ŚŚ ...
A ktory wariant byś wybrala z zaproponowanych przeze mnie?
Z grabami na bank zrobie tak jak piszesz
Po tylu wpisach już zwątpiłam czy rożna wysokość kostek to dobry pomysł ... a bergenia to nie problem ... mozna ja przesadzić
Wysokość na szczęście można "regulować"
Przyznam się, ze nie wiem co ma grać pierwsze skrzypce ... kurczę ... no ale skoro mam tam róże to raczej rabata niz graby ... nie czuję tego ...