Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:09, 12 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)

tak
wczoraj scięłam część w której sypały już nasionami

A to ona się rozsiewa? Super. Wyrosło Ci już kiedyś coś z takiego nasionka?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:01, 12 lip 2016

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:00, 12 lip 2016

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:57, 12 lip 2016

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:50, 12 lip 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)
Jarzmianki wyglądają cudnie.

tak
wczoraj scięłam część w której sypały już nasionami
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:50, 12 lip 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
A od balangi głowa nie boli?
ja z tych niepijących ale tańczących do świtu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:49, 12 lip 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
A ja mam pazury pod kolor ...twego kota

serio malowany w szarości? czy pazury ogrodnika?
Miejsko & sielsko 11:05, 12 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
ciężko mi złapać o co kaman. musze chyba no osobistą wpaść zostawioam całuski pracusio śliczna

Gosiu koniecznie
Buziiii
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 22:47, 11 lip 2016

Do góry
Ela, oczywiście będę bardzo wdzięczna Jeśli możesz zapytaj co przyjaciółka robi bambusom
Ewelina,
Malkul, dzięki stokrotne za Twe fachowe oko
Aśka, weź się Całuję Cię :*
Mati, o to super! Kiedy start?
Ogród Małej Mi - sezon 2016 22:33, 11 lip 2016

Do góry
Kasiek napisał(a)
Musisz mi to robic na noc? Musisz ? No cudna jest...

Co cudne???? Jeżówka??? Dam ci siewek ile chcesz Olka, Malkul i inne dziewczyny zrobiły z moich siewek prawdziwe cuda.... też sobie je rozsadziłam.. odmianowe strajkują a te są niezawodne, a nawet jak wypadną to zaraz są nowe .. kwitną jako pierwsze.. ładne zimą .. i zimą siedzą na nich szczygły .. takie kolorowe cudne ptaki...

I jeżówki.. i coraz piękniej do września a nawet dłużej, a potem zaschnięte też ładne..

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:43, 11 lip 2016
Do góry
malkul napisał(a)
wiecie co - dzieci nie mam od tygodnia ponad i piątek sobota nioedziela to była jedna wielka balanga taniec do rana i inne przyjemności ciiiiiiiii........

szeptem napisze......ciiiiii ......twoja kiecka z awatarku sama podryguje ...wiec balanga usprawiedliwiona
Moja codzienność - ogród Oli 19:41, 11 lip 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Oczkowa jeżòwki red baron jak zwykle mnie zachwyciły. I ten nieskazitelny porządek Boże kobieto jak Ty to robisz. ? I wspaniale te rozchodniki się prezentują. W rdzy im do twarzy.

Oczkowa dosłownie faluje kocham te wszystkie trawiszcza
W poprzedni wtorek chyba ciełam kukszpany, w piątek przez cztery godziny ogarnęłam chwasty, wszystkie kanty i skosiłam trawnik ot cała robota mój ogród nie jest jakoś bardzo wymagający
Typografia ogrodu 19:02, 11 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Nie wiem czy swiety mikolaj sie pomylil dociekac nie bede, ale dzis czulam sie jakby byly swieta,gdy rozpakowywalam kolejne pakuneczki wiekszej paczki

Lukaszu ogromnie Ci dziekuje.piekna zawartosc i mistrzowskie pakowanie.

Musza chwile poczekac na docelowe miejsce ale na razie dostaly mieszkanko w tymczsowej donicy.

Juz sie nie moge doczekac sadzenia

Wow!!!
szczęka an podłodze!
Typografia ogrodu 19:02, 11 lip 2016

Do góry
cały Łukasz
Zielonym do góry... :) 16:16, 11 lip 2016

Do góry
Toszka napisał(a)
Magnolio, proszę

i ja złapałam
Ogród Loczka 15:07, 11 lip 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)
Park w Żywcu

dawno nie byłam tam
widze jednak że nowe nasadzenia są
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:01, 11 lip 2016

Do góry
Gdanszczanka napisał(a)
Gosiu zdjęcia powalają!
Rośliny wyglądają jak by rosły na sterydach

Mam pytanko - pisałaś że the beatles cie wkurzają. Mam je u siebie ale póki co młode są i pokrój mają śliczny. Możesz napisać na czym polega problem z nimi w późniejszym czasie ? Łysieją w środku? Za bardzo się rozłażą?
No i druga sprawa - jakie masz hortensje? To incrediball? Przeczytałam część Twojego wątku ale sama rozumiesz - całego nie ma szans

za bardzo się rozłażą

hortki- te białe z przodu to incrediball
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:00, 11 lip 2016

Do góry
ivo napisał(a)
Gosia ty to nawet fotki "na lenia" zrobisz super
Zresztą u Ciebie ciężko znależć miejsce nie nadające się do obfocenia. Jarzmianki nadal mnie zachwycają u Ciebie . A i jeszcze fajne to połączenie główkowatych z hortensją
Reszta wiadomo bezdyskusyjnie piękna . Nawet kot mi się podoba choć nie lubie ich bardzo

dziękuje kochana
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:00, 11 lip 2016

Do góry
abiko napisał(a)
a ja dopytam o trzcinnika, choć doła mam po Twoich fotach a potem wracam, normalnie jestem uzależniona od tych widoków..
wracając do trzcinnika.. rozłazi się odnogami, łatwo go pielęgnować?

u mnei glina i trzcinnik co roku łapie rdzę
na dodatek po mocnych ulewach kładzie się ale tak do dwóch dni wraca do pionu.
na suchych glebach ponoc tych problemów nei ma
nie rozłazi się wcale rośnie kępowo
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:58, 11 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Tunel lawendowy boski. O reszcie nie wspomne
Co kopiesz w tezcinniku? Nie widac by cos mu bylo.
A przy gabioniku masz suchodrzew? Czy co to?
Co do mikolajka to spoko my robiac ostatnio gospodarcze ognicho podwedzilismy mlode przyrosty serba
Ja to mam pazury pasujace do...kraweznikow macham

wykopałam jezówki do donicy dużej a tam włożę baletnice. ale na razie tylko łopata stoi a tancerki nadal w drewutni czekają.
trzcinnik ciut rudy od rdzy

nad ognikiem trzeba jednak czujnym być
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies