Jestem juz jestem.
Widze, ze namieszalam.
Furtka jest naprzeciwko wejscia w linii prostej.Te plyty tymczasowo sa tak pod skosem ulozone.Kostka ma byc normalnie.Jutro po pracy zrobie lepsze zdjecie.
Fajny pomysl z tymi drzewkami na scianie garazu.
Dołączam do grona zachwyconych Twoimi rabatami, cudne. A najlepsze, że tyle ich masz. W realu musi to wyglądać fantastycznie. Masz jakieś zdjęcia zrobione z góry, np. balkonu? No i podziwiam pracowitość i zapał.
Już mam , zrobiłam świeżusie dzisiaj rano
Te roślinki również znajdą inne miejsca
Jak widać wszystkie rabaty łącznie ze skalniakiem zostały ogołocone z palisady drewnianej
Skalniak również pozbędzie się kamieni , postaram się zrobić murek. Jak nie wyjdzie zawezmę fachowca ale chcę sama spróbować. Okropnie mnie korci . Pożyjemy , zobaczymy czy wyjdzie.
Mam w ogrodzie wsadzoną w koncie działki taką roślinkę i nie za bardzo wiem co to
Z bliska kwiaty wyglądają tak:
Pomóżcie, bo co prawda rośnie ładnie, ale w samym koncie działki, pod kompostownikiem i chciałbym ją przesadzić w przyszłości, a totalnie nie wiem jak się nią zaopiekować.
Super wygląda ten stoliczek. A w oddali widzę krzesełka zupełnie jak moje
Geniu, Sebku cieszę się, że Wam się podoba.
Haniu no staram się jak mogę
Ahhh powiem Wam, że jadłam"własne" poziomki! Łaziłam po tej naszej działce i coś mi na tej naszej "łące kwietnej" czerwonego "wyłazi". Schylam sie więc i oczom nie wierzę! Poletko poziomek! Pierwszą zjadłam z pewną taką niepewnością ale była tak słodziudka, że obrzarłam wszystkie "krzaczki
Dobra, wstawię jeszcze troszkę fotek bo chyba w środę znowu wyjadę, a muszę pojeżdzić po róże i lawendę więc nie wiem czy będę miała czas
Pracę porządkowe.... czyli.. gdzie są moje bukszpany????
OOOO TU.........
Mój M. dzielnie wybiera kamienie z "trawnika". Przy koszeniu mało kosiarki nie rozwalił Teść przez te kamulce wrrrrr