Jeżówy cudne są For You
I u mnie deszczyk przyjemnie kropi co prawda mógł by trochę mocniej ale i tak nie ma co narzekać Pozdrawiam Kasiu.
Poli, czemu za 5? Ja jestem ciekawa jaki będzie już za rok
Polinko, współczuję trudnych chwil, oby szybko przeminęły. Kącik wypoczynkowy przeuroczy, a trawy - szaleństwo!
Gipsówk w betankach boska, trawy zachwycające, kącik wypoczynkowy ekstra. Kto pisał o 15 stopniach? U mnie jest tylko jed stopień więcej ....
Powiem Ci, że gipsówka w betonach wygląda super. Może i ja w wolnej chwili zacznę eksperymentować. Tylko kiedy znajdę wolną?
Tak sobie też myślałam w sprawie gnojówek, że co za dużo to niezdrowo, fajnie, że u Ciebie można poczytać profesjonalne wywody w tym temacie. A jeszcze mnie zastanawia, czy taka gnojówka pokrzywowa w miare starzenia traci swoje właściwości? Tzn, że jeśli nie wykorzysta się po 14 dniach to taka co ma miesiąc, dwa jest już bezwartościowa? Fajna postawa dla parasola I dużo sił na ten trudny czas.
E tam upał Pomyśl jakby 15 stopni było, dopiero tragedia A tymczasem idę tam, gdzie klimatyzacja hula 24/7
Poli przepiękne te Twoje trawki Takie mi się marzą Trzymaj się w tym trudnym czasie Wzloty i upadki dotyczą wszystkich - czyli samo życie ...
Przepięknie! Idealne miejsce na wypoczynek wśród kołyszących się traw i pięknych dekoracji ! mniam Niedawno przechodziłam to samo... to trudny czas... współczuję i wspieram myślami
I pan buczek we własnej osobie
Świetnie! Wyobrażam sobie jaki musi być efekt na żywo
Iwonko dmucham do Ciebie te chmury, ile tylko sił w płucach Pogoda ma się zmienić, idzie chłodny front od zachodu, burz mam przybywać bądźmy dobrej myśli ....