Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 16:05, 06 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
ale masz na mysli cisybekran? A jaka wystawa? I jakie wysokie te nasadzenia mialyby byc? Cos wymyslimy
Tak mam na myśli ekran,w tym miejscu cała rabata do przeorania i poszerzenia o jakieś 50 cm.słonecznie do 14. Jak wyplewie to zrobię robocze zdjęcia,bo teraz to wstyd taki syf cisy małe pewnie kupię, nie mam rododendronów to może w tym kierunku,sama nie wiem
siakowa 17:48, 06 lip 2016

A ja powiem.coś w sprawie lawendy. Kupiłam w tym roku dwa razy 6ciopak. W odstępie zaledwie 2 tygodni chyba. Posadzone wszystkie razem. Jedne kwitną a drugie nabierają masy. I jakby mialy inny kolor liści. ..wiec chyba faktycznie lawenda Viva to producent i nie odmiana.
nawigatorka 18:05, 06 lip 2016

amelia_b napisał(a)
Tak mam na myśli ekran,w tym miejscu cała rabata do przeorania i poszerzenia o jakieś 50 cm.słonecznie do 14. Jak wyplewie to zrobię robocze zdjęcia,bo teraz to wstyd taki syf cisy małe pewnie kupię, nie mam rododendronów to może w tym kierunku,sama nie wiem

Ektan cisowy bedzie pieknym ciemnym tlem.ja mialam kiedys przed nim biale zawilce japonskie i ML. Teraz np mam jarzmianki biale i zawilce wiosenne.rh tez by pasowaly choc i one i cisy sa ciemne wiec cos rozjasniajacego by sie przydalo.moze biale rozchodniki zamiast tego i jakas trawa?
nawigatorka 18:07, 06 lip 2016

siakowa napisał(a)
A ja powiem.coś w sprawie lawendy. Kupiłam w tym roku dwa razy 6ciopak. W odstępie zaledwie 2 tygodni chyba. Posadzone wszystkie razem. Jedne kwitną a drugie nabierają masy. I jakby mialy inny kolor liści. ..wiec chyba faktycznie lawenda Viva to producent i nie odmiana.
moze i tak jest.niebwiem czy jakis wtkaz roslin widzial wogole lawende vive?
Ja bardziej to okreslenie teaktuje jako zboir cech (akurat takich ktore mi u lawendy odpowiadaja).
nawigatorka 22:32, 06 lip 2016

Pergola omówiona,fundamenty pomierzone. montaz najpewniej w wwekend za dwa tygodnie.ufff to dopiero bedzie akcja.lubie takie oczywiscie o ile wszystko idzie zgodnie z planem.
amelia_b 22:35, 06 lip 2016

nawigatorka napisał(a)

Ektan cisowy bedzie pieknym ciemnym tlem.ja mialam kiedys przed nim biale zawilce japonskie i ML. Teraz np mam jarzmianki biale i zawilce wiosenne.rh tez by pasowaly choc i one i cisy sa ciemne wiec cos rozjasniajacego by sie przydalo.moze biale rozchodniki zamiast tego i jakas trawa?
Dziękuje za podpowiedzi, jak już posadzę cisy to pomyślimy. Białe rozchodniki to ciekawe
polinka 22:37, 06 lip 2016

nawigatorka napisał(a)
Pergola omówiona,fundamenty pomierzone. montaz najpewniej w wwekend za dwa tygodnie.ufff to dopiero bedzie akcja.lubie takie oczywiscie o ile wszystko idzie zgodnie z planem.

Ale pedzisz kopytka widziałam, o al tanie czytam, coś ominelam?
nawigatorka 22:39, 06 lip 2016

amelia_b napisał(a)
Dziękuje za podpowiedzi, jak już posadzę cisy to pomyślimy. Białe rozchodniki to ciekawe
tez je lubie
nawigatorka 22:40, 06 lip 2016

polinka napisał(a)

Ale pedzisz kopytka widziałam, o al tanie czytam, coś ominelam?
kopytka juz sa inne jeszcze lawenda,koryta,zarno...tylko tyle
Jak biznes?
Konieczki 10:11, 07 lip 2016

nawigatorka napisał(a)

Nawet nie wiez jak się cieszę. Wiesz nawet sobie wyobrażam jaka bym u Ciebie pasowała - zobaczymy czy dobrze myślę za dwa tygodnie