no póki co sama nie widzę efektów, ciągle puste pole za stodołą...tzn jeszcze bardziej puste bo jak tylko rośliny ruszyły to chwasty po kolana miałam.
pokazać nieiwele moge tez dlatego, ze nie mam aparatu. jedynie to co w komórce.
Mój M jest wprawdzie zapalonym fotografem hobbystą, ale zajmuje sie fotografią tradycyjną w tym też otworkową. http://www.sport.iso400.pl/search.php?search_user=Badys%B3aw&sessionid=04c68b9834ad35dcb54ec0ad0eba08b5
Deszczyk rosi,ledwie + 11.A tu trzeba wychodzić..........nie za bardzo tak lubię,ale za wierność i psie przywiązanie trzeba się rewanżować.
A jak ci taki ogoniasty w oczy spojrzy, to nie masz serca odmawiać.......
Bogda, powiem tak, widzę Twój ogród bez tej wyspy! Bacznie obserwuję i chyba chodzi o to aby
trawnika było jak najmniej bo z koszeniem jest łatwiej. Nie jestem zwolennikiem dzielenia ogrodu na
placki, może warto jednak zrobić.. no wiesz: Rewolucje! Strasznie dużo roślin potrzeba aby ją obsadzić
i ja raczej wywróciłbym całą dotychczasową koncepcje. I nie wiem czy w przyszłości będzie to dobrze
wyglądało. Wszystko się rozrośnie, zrobi taki mini las na środku działki. Danusia kiedyś przygotowała
koncepcję ogrodu i ona mi się spodobała. Łatwiej jest jak trawnik zajmuję środek, będzie sporo koszenia
ale z czasem można by dodawać co nie co po bokach i rozszerzać. Po latach trawnika zostanie niewiele
i będzie dobrze widoczny, a jak napisał Zbyszek warto mieć już tło, Bogna ty masz - thuje wzdłuż siatki.
Przed nimi wysokie drzewa iglaste jak koreanka, jeśli ma już z 5-6 lat robi się naprawdę piękna, wiesz
zresztą A przed wyższymi niższe. Świetny masz już klon czerwony chyba lub to głóg? też może
iść na tło. Okropny jestem z tymi pomysłami no ale musiałem swoje 5 groszy dorzucić Wiem
że cała wyspa też ma swoje zamierzenie i bardzo się napracowałaś. pomyśl Bogna nad tym wszystkim
na spokojnie
Dostałam od koleżanek różne ciekawe roślinki (byliny) Ale jest jedno ale ... nie wiem jak się nazywają (koleżanki też nie wiedziały) Mam prośbę , jeżeli Ktoś rozpozna to czy może mi podszepnąć nazwy
Jolu ,Twoje róże już w rozkwicie,a moje?Ledwie pączki zaznaczone,Prędzej jakza10-12dni nie wybarwią się.
Gratuluję nowego zadaszenia.Czy to jest pleksiglas?
tak - plexi
clematisy u mnie mają swój czas, pąków co niemiara