macham Gosiu nadrobiłam urlopowe zaległości i no cóż zaje.... masz! plac zabaw się robi i napewno dam znać jak już będzie się jakoś prezentował do fotek
kurskie granulki rozcieńczasz? teraz to dajesz? ja wiosna prosto z worka rozsypałam na rabatch i pod warzywa ..teraz tylko gnojówki daje.
Hej Gosiek - to o co pytałaś u mła to przetacznik Weronica .
a jak użądli pszczoła to czasem nie jest znak, że się będzie bogatym!!!??? Gosia majlepszego z okazji urodzin oby nowe wyzwanie wykiełkowało owocnie
I ja się przyłącze do urodzinowych życzeń wszystkiego najlepszego i dużo radości z ogrodu
Spóźnione urodzinowe uściski! No i jak wszyscy czekam na fotki ze spotkania z Martą. Podlało Ci w nocy ogród?
Moj M powiedział, ze gdybym mu kurczakiem podlała pomidory nigdy w zyciu by ich nie zjadł.....
... Lało w nocy, to nie przyleciałaś ukraść???
Witaj Gosiu na wstępie wszystkiego najlepszego z okazji 18-tki po drugie (i tu nie będę oryginalna) - kobieto ale ty masz ogród!! z każdej strony zazdroszczę i najchętniej podjechałabym tam do Ciebie ciężarówką i łącznie z idealną darnią trawnika zabrała do siebie - choć nie mam tylu hektarów u siebie. a tak już poważniej to dzięki za cały katalog zdjęć inspiracji też staram się coś stworzyć w nowoczesnej nucie i modlę się nocami aby nie wygrały emocje przy wizytach w ogrodniczym pozdrawiam Gosia
UUUU Gosia to moje życzenia urodzinowe też przyjmij-choć spóźnione.No więcej niż 18-bym Ci nie dała Magnolia dobra dusza jak się podzieliłaGdzie będziesz sadzić?