Hit sezonu Ale dla mnie hitem sezonu są Twoje kosmosy i tojeści
to czosnek glówkowaty
Ana co to za kwiaty, te ciemnoróżowe? Ja też mam już problem ze znalezieniem słów na temat Twojego ogrodu. Czerpię inspiracje od Ciebie, przynajmniej w kwestii doboru roślin i ich łączenia. Cudo!!!
Ale piękna sesja i jakie piękne widoki. Aż dech zapiera! Krzesła fajnie się wpasowały i brąz jest takim naturalnym kolorkiem ! Jeżówki miodzio!! Od pszczół czynsz powinnaś pobierać A jak tam przedpłocie się miewa? Super te jeżówki na tle zebrinusów wyglądaja!!Że też ta Łomża tak daleko odemnie!!
Martwię się tylko jednym... że już brakuje w mojej głowie przymiotników określających to cudo, które sama stworzyłaśmam nadzieję, że i ja kiedyś tak powiem...leżąc sobie na leżaczku...nawet tego nie mam
Och, widzę śliczne nowe fotki. Ja to się cieszę, bo dwie jeżówki kupiłam, a u ciebie Aniu cale łany. No nic. Będę przychodzić oglądać i uzbroję się w cierpliwość Wszystkiego mieć nie można Ale patrzeć nikt nie zabroni
trawnik i cała reszta jak marzenie-też tak kcem
Ana, i co zrobiłaś w tym temacie? Mam identyczny dylemat Przekopałam Twój wątek ale nie widzę rozwiązania Są zmiany, czy nie ma czasu?
Oj Ania chyba dalej leczysz ospę
Ana propozycja jest... Wizytówka Twoja jest piękna, ale jakby była druga taka sama z podpisami co jest co, to by było miodzio Rabaty pięknie opisane z informacją ile czego posadzone jakich odmian... Wiem, wiem - za dużo wymagam