Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Lukas 22:40, 17 lip 2014

Cudaśnie i jaki soczysty trawnik, jak dywan
kitek81 22:53, 17 lip 2014

ana_art napisał(a)

trawnik i cała reszta jak marzenie-też tak kcem
Sebek 23:04, 17 lip 2014

Rabaty wyglądają bosko, a idealny zielony dywan tylko je podkreśla
nicol21 00:00, 18 lip 2014

Ale piękna sesja i jakie piękne widoki. Aż dech zapiera! Krzesła fajnie się wpasowały i brąz jest takim naturalnym kolorkiem !
Jeżówki miodzio!! Od pszczół czynsz powinnaś pobierać

A jak tam przedpłocie się miewa?

Super te jeżówki na tle zebrinusów wyglądaja!!Że też ta Łomża tak daleko odemnie!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ana_art 00:18, 18 lip 2014

Iwk4 napisał(a)
Och, widzę śliczne nowe fotki. Ja to się cieszę, bo dwie jeżówki kupiłam, a u ciebie Aniu cale łany. No nic. Będę przychodzić oglądać i uzbroję się w cierpliwość Wszystkiego mieć nie można Ale patrzeć nikt nie zabroni
Iwonko ja strasznie dużo jeżówek nie mam może z 15szt
ana_art 00:21, 18 lip 2014

Bogda napisał(a)
Martwię się tylko jednym... że już brakuje w mojej głowie przymiotników określających to cudo, które sama stworzyłaśmam nadzieję, że i ja kiedyś tak powiem...leżąc sobie na leżaczku...nawet tego nie mam
to mów po ingielsku Trzy lata temu był ugór, dwa lata temu też leżaczka żadnego nie miałam, a teraz mam bo M kupił po taniości
ana_art 00:24, 18 lip 2014

oj bardzo miłe są te WAsze słowa, a jeśli chodzi o trawnik to muszę zameldować że Mniszek na chwasty działa!!!
ana_art 00:27, 18 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Ale piękna sesja i jakie piękne widoki. Aż dech zapiera! Krzesła fajnie się wpasowały i brąz jest takim naturalnym kolorkiem !
Jeżówki miodzio!! Od pszczół czynsz powinnaś pobierać

A jak tam przedpłocie się miewa?

Super te jeżówki na tle zebrinusów wyglądaja!!Że też ta Łomża tak daleko odemnie!!

będę kombinować by jednak przemalować ten brąz bo mi nie pasuję pszczółki niech se korzystają, nie jestem zołzą a Łomża wcale nie tak daleko, na dniach przyjeżdża do Ł moja 'stara' niania z Belgi właśnie na wakacje...
justajusta 08:12, 18 lip 2014

Ana co to za kwiaty, te ciemnoróżowe? Ja też mam już problem ze znalezieniem słów na temat Twojego ogrodu. Czerpię inspiracje od Ciebie, przynajmniej w kwestii doboru roślin i ich łączenia. Cudo!!!
ana_art 09:01, 18 lip 2014

justajusta napisał(a)

Ana co to za kwiaty, te ciemnoróżowe? Ja też mam już problem ze znalezieniem słów na temat Twojego ogrodu. Czerpię inspiracje od Ciebie, przynajmniej w kwestii doboru roślin i ich łączenia. Cudo!!!
to czosnek glówkowaty