W zasadzie to norma, jeśli coś jest z byle czego wykonane to jest tanie, a jesli porządnie, to cena adekwatna do jakości. Nie ma czegoś takiego jak super wykonanie i tanio. Nikt za darmo nie zrobi. Nie znamy takiej firmy co robi porządnie i tanio.
Trzmieliny Fortunego, odmiana i kolor do wyboru. Przy świerkach, które są sine, dobrze wygląda złocista i ożywiająca ogród Emerald'n Gold. W niej możesz posadzić kolorowe tulipany lub czosnki. UKryją zasychające liście cebulowych w czerwcu.
Planujemy dni otwarte w długą majówkę, szkoda nie pokazać tych doniczek z kwitnącym kwieciem.
Mamy obecnie zasiane nowe trawniki i czekamy - niech się ociepli, niech chociaż się zazieleni
Dobry pomysł z ogrodem preriowym, zagajnik brzozowy i dalej preria, pofalowany teren. ,meandrujące łąki...rozmarzyłam się ... i galopujące konie ustawione na kłodach spalonego drewna... działa wyobraźnia
w jednym ogrodnictwie w ktorym czasami kupuje praza ziemie. Kiedys bylam tam z grupa ogrodnikow i oprowadzal nas wlasciciel i wlasnie o tym prazeniu opowiadal, chwalil sie, ze jako jedyny w okolicy ma taki piec. Oni produkuja glownie kwiaty na groby i na parapety i w ich doniczkach nie ma chwastow.
Kolejne wezwanie może namiastka stepu, prerii w "Mojej Anglii" jak kolekcja niech hasaja dziko (na wesoło to tylko pomysl)
Oglądając prace za głowę się łapie w którym miejscu Danusiu jesteś z realizacją bliżej końca czy dalej. Wiadomo że zawsze będzie praca chodzi mi o zagospodarowanie tego dużego terenu.