a mogę zapytać ile Twoja córa ma lat?
Moja ma 6 i zostawiłam ją w zerówce, jakby teraz poszła do I kl. to też byłaby w 11 osobowej klasie a tak to będzie tłok za rok
Wawę niestety mam za daleko, a poza tym mam ten weekend imprezowy, więc nie jadę.
Wojsławic też nie brałam pod uwagę, ale ostatnio się łamię i ciągnie mnie żeby pojechać, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jakoś trzeba będzie zorganizować przekazanie tych sadzonek rozchodników, będę o Tobie pamiętać, w końcu już Ci nasionka zbieram, to może za jednym zamachem Ci podeślę.
Wszystko gotowe, na 9:30 idziemy, pierwszoklasistka rozemocjonowana, oby nie minęło jej za szybko, ale w 8 osobowej klasie to chyba musi być fajnie i chyba inaczej niż w tłocznej klasie, pożyjemy, zobaczymy...
Mam te molinie, ale przesadzalam w środku lata do przechowalnika, wiec tez marne, w tym sezonie juz uroda grzeszyć nie beda.
Kurcze i Ty i Renia jakoś nie macie o nich dobrego zdania, ja swoje tak wymeczylam, że na razie im wybaczam.
Uwielbiam tą rabatę, Artemis jest piękna jak kwitnie, ale i bez kwiatów dobrze wygląda, zdrowiutka cały sezon, piękna zieleń liści, które błyszczą w słońcu - zadowolona jestem z tego wyboru!
Iwonka, ta pergola to sam urok, ogród z nią wypieknial niesamowicie. Rabaty tez masz skomponowane z ogromnym smakiem - trzeba przyznać , że ten sezon u Ciebie w ogrodzie był bardzo owocny i pracowity
Palenisko fajna sprawa, nawet po to tylko by wieczorem przy ognisku kiełbaskę przysłowiową upiec i gwiazdy obejrzeć. Polecam takie głębsze, popiół nie ucieka jak wiatr zawieje i łatwiej drewno ułożyć