ja też nigdy nie miałam ale fundłam sobie spotkanie ze stylistka i Ameryke odkryłam jestem Pani jesień i zgniła zieleń to moj kolor teraz szukam marynarki takiej żołnierskiej w tym kolorze ciuchowo się zrobiło
złocień super, warto je mieć nie wiem czy będzie do tego rozchodnika pasowała jeżówka green jewel :/ ja osobiście średnio to widzę..... warto by się było zainteresować moim zdaniem jeżówką white dauble delight - świetna sprawdzona odmiana która pięknie przyrasta i rośnie zdecydowanie lepiej niż green jewel a jak chcesz jednak coś bardziej w limonkowym kolorze to jeżówka honeydew będzie bardziej pasowała popatrzyłam jeszcze sobie na tego rozchodnika i myślę,że fiolet też by do niego pasował
teraz patrzę że w niedziele nie ma już wystawy szkoda w tym roku też niestety się nie wybiorę
Ale zazdroszcze tej wystawy; szkoda że ta Warszawa tak daleko; granat uwielbiam
Zapraszam do mnie Ale zgnilozielony ze złotym? Sam bym na to nie wpadł, ale Raz przyszedł do nas gościu właśnie w tych barwach w białych trampkach ze złotymi wstawkami - mega to wyglądało Ale buty valentino, wiec nie mogło być inaczej
Czyli będziesz wygodnie w jeansach i koszulce?
Granat kocham i za tydzień na ślubie bsla rodzinka w granacie będzie a zaczęło się od muszki M Zgnily zielony tez lubie,że złotem musi być mu pięknie bo to jesienny duet.choć na paznokciach zgnila zieleń mnie denerwowala.
Aaaaaa, jak można mieć focha jak się ma tak ślicznie w ogrodzie ja się zapytuję???. Najchętniej zacytowałabym wszystkie fotki. Całości zaległości nie nadrobię, ale gdzieś mi się tu przewinęła wzmianka o jeżówkach Green Jewel i szczerze mogę je polecić. Są dość niskie (40-50 cm), sztywne i bardzo długo trzymają kwiaty. Moje ulubione
Zgniłą zieleń uwielbiam...też chyba jestem typem jesiennym