Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

frezja 15:16, 02 wrz 2016

anna_t napisał(a)

ja też nigdy nie miałam ale fundłam sobie spotkanie ze stylistka i Ameryke odkryłam jestem Pani jesień i zgniła zieleń to moj kolor teraz szukam marynarki takiej żołnierskiej w tym kolorze
ciuchowo się zrobiło

Zgniłą zieleń uwielbiam...też chyba jestem typem jesiennym
lindsay80 15:17, 02 wrz 2016

Filemon24 napisał(a)

złocień super, warto je mieć nie wiem czy będzie do tego rozchodnika pasowała jeżówka green jewel :/ ja osobiście średnio to widzę..... warto by się było zainteresować moim zdaniem jeżówką white dauble delight - świetna sprawdzona odmiana która pięknie przyrasta i rośnie zdecydowanie lepiej niż green jewel a jak chcesz jednak coś bardziej w limonkowym kolorze to jeżówka honeydew będzie bardziej pasowała
popatrzyłam jeszcze sobie na tego rozchodnika i myślę,że fiolet też by do niego pasował

Fiolet faktycznie ładnie by z tym rozchodnikiem wyglądał, ale z fioletów to ja mam jedynie dzwonki skupione i szałwię caradonna.
lindsay80 15:19, 02 wrz 2016

Filemon24 napisał(a)
teraz patrzę że w niedziele nie ma już wystawy szkoda w tym roku też niestety się nie wybiorę

jutro ostatni dzień, czyli za rok wcześniej pomyśl o tym.
lindsay80 15:20, 02 wrz 2016

anna_t napisał(a)

ja też nigdy nie miałam ale fundłam sobie spotkanie ze stylistka i Ameryke odkryłam jestem Pani jesień i zgniła zieleń to moj kolor teraz szukam marynarki takiej żołnierskiej w tym kolorze
ciuchowo się zrobiło

fajnie, takie spotkanie ze stylistką też by mi się przydało.
lindsay80 15:21, 02 wrz 2016

Moniq napisał(a)
Ale zazdroszcze tej wystawy; szkoda że ta Warszawa tak daleko; granat uwielbiam

ja nawet nie myślałam o tej wystawie, a tu eM dzwoni, że jutro ma jakąś robotę w Wa-wie to mu oznajmiłam, że będzie miał towarzystwo
lindsay80 15:22, 02 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Zapraszam do mnie Ale zgnilozielony ze złotym? Sam bym na to nie wpadł, ale Raz przyszedł do nas gościu właśnie w tych barwach w białych trampkach ze złotymi wstawkami - mega to wyglądało Ale buty valentino, wiec nie mogło być inaczej

Ty to teraz masz okazję się napatrzeć na takich elegancików z wyższej półki
lindsay80 15:23, 02 wrz 2016

ren133 napisał(a)

Czyli będziesz wygodnie w jeansach i koszulce?

no raczej, chyba że na jutro 30 C w Warszawie zapowiadają - muszę sprawdzić.
lindsay80 15:24, 02 wrz 2016

nawigatorka napisał(a)
Granat kocham i za tydzień na ślubie bsla rodzinka w granacie będzie a zaczęło się od muszki M
Zgnily zielony tez lubie,że złotem musi być mu pięknie bo to jesienny duet.choć na paznokciach zgnila zieleń mnie denerwowala.

fajnie by było Was zobaczyć w tych kreacjach! Długa granatowa sukienka?
lindsay80 15:26, 02 wrz 2016

Zana napisał(a)

Aaaaaa, jak można mieć focha jak się ma tak ślicznie w ogrodzie ja się zapytuję???. Najchętniej zacytowałabym wszystkie fotki.
Całości zaległości nie nadrobię, ale gdzieś mi się tu przewinęła wzmianka o jeżówkach Green Jewel i szczerze mogę je polecić. Są dość niskie (40-50 cm), sztywne i bardzo długo trzymają kwiaty. Moje ulubione

Można, można, mankamenty ogrodu da się na fotkach sprytnie ukryć.
Też mam 3 Green Jewel, ale to młodziaki jeszcze, Ty masz piękne okazy i śliczne fotki robisz z nimi w roli głównej.
lindsay80 15:27, 02 wrz 2016

frezja napisał(a)

Zgniłą zieleń uwielbiam...też chyba jestem typem jesiennym

a ja nie wiem jakim jestem typem ale z chęcią bym się dowiedziała - może też se fundnę taką wizytę jak Ania