Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Typografia ogrodu 22:11, 26 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
no wlasnie pisalam.my go podlaczymy i die w ogrodzie kawy napijemy

O to to to - dobrze gadasz, polać Ci
Typografia ogrodu 22:08, 26 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ale Ty masz hobota
no wlasnie pisalam.my go podlaczymy i die w ogrodzie kawy napijemy
Typografia ogrodu 22:05, 26 lip 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
To zapraszam na mycie okien do mnie. Litości nie macie z tym nadmiarem czasu

Ale Ty masz hobota
Typografia ogrodu 21:29, 26 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Właśnie leje - ostro....Ehhh
los myjocego okna
Moja codzienność - ogród Oli 21:21, 26 lip 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Miałam się dopytać o jezówki ale już doczytałam.
Pięknie, idealnie, perfekcyjnie. A jak się patrzy jak szybko tej zmiany dokonaliście to aż niewiarygodne. Gdybym nie była stałym gościem na Twoim watku, niemal od poczatku , to pewnie watpilabym czy zwykli ludzie moga dokonac takiej metamorfozy własnymi rekami. Mistrzostwo!

Wendy79 napisał(a)

Boże Oluś, naprawdę? Szczęka mi opadła, łezka się zakręciła i nie wiem co powiedzieć. Kobieto, przywracasz mi nadzieję, że można. Takie zmiany, w tak krótkim czasie... Och...

MonikA napisał(a)
Pięknie wykorzystałaś to miejsce, rośliny piękne i zadbane

siakowa napisał(a)
aż mnie ciarki przeszły z zachwytu! zazdroszę tych pracowitych i zdolnych rączek Waszej pary

ren133 napisał(a)
Bosko Olu

beta napisał(a)
tylko westchnę......
pozdrawiam Olu

Sebek napisał(a)
Brawo Wy

bbb napisał(a)
CUUUDOWNIE !!!!
Takie metamorfozy to wspaniała inspiracja i pokazują, że jak człowiek bardzo chce to potrafi. Co prawda osiągnąć taką perfekcję to potrafi chyba tylko Ola i jej M ale zawsze można naśladować niedoścignione wzory.

beata_m napisał(a)
dech mnie zaparło! i nawet lampa!!!!!!!!! ŁAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁł

ivo napisał(a)
Olka weszłam , zobaczyłam i chce coś napisać ale tak szczerze no nie wiem co pochwalić najpierw bo tu perfekcja i profesjonalizm po prostu brak słów. Podziwiam Was bardzo Jest idealnie

malkul napisał(a)

Długo by mozna gadać, podziwiac i wzdychać ale po co jak jedno słowo wyrazi wszystko:
ZAJEBIŚCIE

sylwai napisał(a)
Cudnie,po raz kolejny potwierdza się,że jak się chce to można wszystko.Ja z moim M też działamy razem i prawie wszystko robimy sami.To ogromna oszczędność ale przede wszystkim satysfakcja.Fajnie że mamy takich zdolnych eMów.Pieknie wygląda Twój ogród,trawiszcza fajnie podrosły i nabrały masy.Mój ogród robiony wiosną tego roku więc trawki na razie małe choć i tak ładnie podrosły.Jesteś dla mnie Olu wielką inspiracją ogrodową!!!

Ensata napisał(a)
W sumie człowiek nic odkrywczego nie powie. Absolutnie, fantastyczna, przepiekna przemiana

Pięknie Wam dziękuję ! serce się raduje czytając takie słowa
a tak szczerze to Wam powiem, że człowiek szybko przyzwyczaja się do nowego zapominając jak było i dopiero teraz oglądając fotki sama jestem w szoku Jeszcze nie tak dawno były marzenia, plany potem mnóstwo wylanego potu a dziś siedzę w altanie i gapię się na powiewające trawiszcza w rytm chlapiącej wody warto było !
Typografia ogrodu 21:01, 26 lip 2016

Do góry
Właśnie leje - ostro....Ehhh
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:50, 26 lip 2016

Do góry
Do Barcelony świetne bilety znalazłem - kusisz jeszcze bardziej
Typografia ogrodu 20:49, 26 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Tez prasowalem I okna umylem I prace dostałem Fajny dzień

Aaaale hakone!!!!

To gratuluje.super.
Prxypomniales mi o moich oknach...
Ogród z łezką II 20:47, 26 lip 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)

Żadnych mikro nie musisz szukać, one chude rosną. Wsadzisz między coś i będzie sobie rosło, potem będzie pachniało ponad 3 tygodnie, zetniesz i znowu tylko coś zostanie A w ziemi powolutku dziecko urośnie I w przyszłym roku już se wylezie popatrzeć na mikro świat, chociaż może wcale jeszcze nie zakwitnie, ale za rok...

Jak bajka na dobranoc
Typografia ogrodu 20:40, 26 lip 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
serio.jeszcze wzielam sie za prasowanie wiec na ogrod popatrze zza szyby no moze wieczorem cos zrobię

Tez prasowalem I okna umylem I prace dostałem Fajny dzień

Aaaale hakone!!!!
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:25, 26 lip 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Muszę przyznać, że jestem oczarowana fioletami w ogrodzie. Właściwie będę chciała się ograniczyć w swoim ogrodzie tylko do fioletu i bieli Muszę chyba spojrzeć na ogród świeżym okiem i wziąć się do roboty

Nooo - może być fajnie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:23, 26 lip 2016

Do góry
Zielona jezowka w trawach - made my Day ♡♡♡
W Kruklandii 19:48, 26 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Co do jezowek - nie wiesz, że geny po dziadkach się dziedziczy?

Ogród Cioci cz. 3 17:21, 26 lip 2016

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Sebuś była pogoda,przypaliliśmy udka na rowerku wodnymTeraz już jesteśmy w Gdańsku

Fajnie Wam
Miłkowo - sezon 2016-2022 17:17, 26 lip 2016

Do góry
Piękny kącik powstaje - aż miło popatrzeć
Dla odmiany czas na zmiany... 16:19, 26 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ostro pojechalas Myślisz, że aż takie mamy ciśnienie?
Choć sam się łapie na tym, że jak robie zdjęcia to zawsze staram sie omijać to co niezbyt wyjściowe w danej chwili - niech myślą, że mam pięknie

no ostro pojechała z tymi aksamitkami
myślę że każdy z nas chciałby żeby jego ogród wyglądał pięknie....a jeśli przy okazji podoba się tez innym to już w ogóle spełnienie ogrodowych marzeń
Sebuś...ty mi lepiej doradź jakie drzewo Twoim zdaniem zamiast grujecznika na rabatę z szałwiami
Mały ogród Kasi 16:05, 26 lip 2016

Do góry
kasia_w napisał(a)
Sebek mozesz stalkowac byle eM sie nie dowiedzial bylismy zeszlej zimy takze w pobliskim Omanie ktory jest o niebo ciekawszy od emiratow.

Berlin Berlinem.Wroclaw to jest to ! Jestem na Nowych horyzontach i ninejszym publicznie polecam iranski film Klient Farhadiego. Po prostu mega .Napięcie dozowanie jak narkotyk ( chyba, nie wiem nie bralam). Jak tylko gdzieś dorwiecie ten tytuł, nie przepuscie

Będę szukać
Coś jeszcze, coś więcej... 14:56, 26 lip 2016

Do góry
Milka napisał(a)
To się dzieje, zaraz za nieużytki się chwycisz

Wątpię - juz nie ogarniam tego co mam Namazialem za to wczoraj projekt rabat dla cioci - trzy miesiące do niego podchodziłem, bo lista roślinnych życzeń była... nie moja
Dla odmiany czas na zmiany... 14:51, 26 lip 2016

Do góry
martaibartek napisał(a)
Tak, ogród Beatki jest nietuzinkowy. Najpiękniejsze berberysy na forum

Kopiowanie leży w naturze człowieka, tak jest łatwiej, szybciej, taniej. Boimy się eksperymentowania, bo nie chcemy narazić się na krytykę, ośmieszenie.
Myślałam o tym ostatnio jak sadziłam żółte aksamitki o kwiatach jak małe dalie w połączeniu z suchodrzewem i rozchodnikiem okazałym o czekoladowych liściach. Choć nie mam mojego ogrodu na ogrodowisku, wiem, że jeden za takie połączenie zostałby skrytykowany( weź usuń te aksamitki...), drugi wychwalony pod niebiosa (super zestawienie) w zależności od poczytalności wątku...

Ostro pojechalas Myślisz, że aż takie mamy ciśnienie?
Choć sam się łapie na tym, że jak robie zdjęcia to zawsze staram sie omijać to co niezbyt wyjściowe w danej chwili - niech myślą, że mam pięknie
Typografia ogrodu 14:34, 26 lip 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Tiaaa, na pewno po takich zakupach
serio.jeszcze wzielam sie za prasowanie wiec na ogrod popatrze zza szyby no moze wieczorem cos zrobię
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies