Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mały ogród Kasi

Mały ogród Kasi

Wendy79 14:46, 26 lip 2016

Kasiu, przyszłam z rewizytą. Wyczytałam, że faktycznie jesteśmy dość bliskimi sąsiadkami Piękne ogrodzenie z przodu, kocham cegłę. Widzę , że wykorzystujesz różne stare "pojemniki" do sadzenia roślin. super to wygląda Zainspirowałaś mnie swoim domkiem dla trzmieli. Popełnię zgapiarstwo
Marti_01 15:08, 26 lip 2016

Twój ogród w ogóle się nie nudzi, nawet jeśli jest tylko dla Ciebie Mnie bardzo inspiruje i motywuje do działania

Ps. Właśnie grzebię w ziemi
Milka 15:58, 26 lip 2016

Z drugiej strony, powiem szczerze, że ciut frustruje mnie pokazywanie non stop podobnych kadrów. Ale ogród jest dla mnie, a nie ja dla niego...
I to ważne, co napisałaś
A teraz idę sycić oczy, masz cudnie, zanim zjechałam na dół, to już coś widziałam.
Dziś nadrabiam zaległości na forum, bo ostanio tak co 4 dni przerwy mam
Milka 15:59, 26 lip 2016

powiedz proszę, jak to robisz, że masz taki piękny mikołajek, co on lubi, mi wypadły, a miałabym chęć znowu, może kawałek od ciebie, masz siewki??
Milka 16:01, 26 lip 2016

kasia_w napisał(a)
ogniście w pałacowej donicy i nie tylko

I prezent od kochającego męża. 450 km przez Polskę z wybornym owczym obornikiem w bagażniku

Chyba mu powinnam większe auto sprawić

cudowne połączenie czerwieni
a mąż kocha, jak tak targał obornik
kasia_w 16:04, 26 lip 2016

Irenko- mikołaja mam na tony! To jest najbardziej popularny chwast w moim ogródku. Mogę przesłać siewki, albo podjedź do mnie Ale uwaga- on się okrutnie rozsiewa. Już połowę wycięłam, bo kwiaty sieją, reszty eM nie pozwala tykać. Mądry- on nigdy nie pieli!!!
Milka 16:05, 26 lip 2016

kasia_w napisał(a)
Sebek mozesz stalkowac byle eM sie nie dowiedzial bylismy zeszlej zimy takze w pobliskim Omanie ktory jest o niebo ciekawszy od emiratow.

Berlin Berlinem.Wroclaw to jest to ! Jestem na Nowych horyzontach i ninejszym publicznie polecam iranski film Klient Farhadiego. Po prostu mega .Napięcie dozowanie jak narkotyk ( chyba, nie wiem nie bralam). Jak tylko gdzieś dorwiecie ten tytuł, nie przepuscie

Będę szukać
Milka 16:06, 26 lip 2016

kasia_w napisał(a)
Irenko- mikołaja mam na tony! To jest najbardziej popularny chwast w moim ogródku. Mogę przesłać siewki, albo podjedź do mnie Ale uwaga- on się okrutnie rozsiewa. Już połowę wycięłam, bo kwiaty sieją, reszty eM nie pozwala tykać. Mądry- on nigdy nie pieli!!!

A to dobre z tym pieleniem mój tez nie pieli
jestem chętna, gdzieś w pobliżu Madżen mieszkasz, to może jakoś się zgadamy i podskoczę
kasia_w 16:06, 26 lip 2016

he he- mówicie, że kocha, jak kupę przytargał
Nawet nie prosiłam, taka oddolna inicjatywa
kasia_w 16:07, 26 lip 2016

Milka napisał(a)

A to dobre z tym pieleniem mój tez nie pieli
jestem chętna, gdzieś w pobliżu Madżen mieszkasz, to może jakoś się zgadamy i podskoczę

Tak jakieś 1,5 km od Madżenki. Zapraszam Ale jak nie znajdziesz czasu, chętnie Ci wyślę siewki.