To chyba dobre wieści? Szkoda trochę tych oryginalnych widokow mam nadzieję ze trochę przemycisz do Polski
Witam sąsiadkę Piękny masz ogród dlaczego trafiłam do Ciebie dopiero teraz, no ale lepiej późno niż ... idę jeszcze się pozachwycać będę zaglądać
Co nie Juzia? Miłego szu szu! I mam nadzieję, że widzimy się w Poznaniu z tydzień? Jakbyśmy byli 5 godzin w Poznaniu to we W. wysiadłabyś o 17.03
Fajnie popatrzeć sobie na wiosnę u kogoś jak u siebie zima za oknem Dzięki za przebiśniegi i miłego szu szu!
Ale cudownie masz; straszliwie zazdroszczę pięknej wiosennej pogody i moźliwosci działania w ogrodzie; jeszcze przedwczoraj tez miałam takie plany ale cóż....
Moj telefon woli gres zamiast grysu naruszajac tym samym inteligencje wlascicielki ladni u nie tani gdy sciezka ma miec z 30 x3 metry
Madżenko piękne krokusy Donice fantastycznie się prezentują z wiosennymi Tak się zastanawiam czy jak kupię i posadzę np. żonkile, hiacynty, krokusy takie z CO jeszcze nie rozwinięte to przetrwają na dworze, będą rosły i zakwitną - jak myślisz?
U Ciebie wiosna pełną gęba, Marzenko, a u mnie zima i to taka konkretna
Cudne kompozycje w donicach.....życzę śniegu cobyś poszusowała na nartach....
Bardzo ładne kompozycje w donicach Zazdroszczę Ci tej pogody u mnie śnieg na rabatach Śliczne masz te ciemierniki ... moje jakoś nie chcą rozkwitnąć