Tu mi się tym razem podoba najbardziej
Bardzo ładnie wyglądają owoce Lykkefund. Co tak szybko zrzuciło liście? U mnie pierwszy był grujecznik, na szczęście połowa została jeszcze na drzewie i pachnie cudnie.
Twoje daliowisko bardzo lubię, a do tego te różowe ażurowe ławki. Cały czas kusi mnie zrobienie u siebie rabaty tylko dla dalii. Może kiedyś, jak czasu będzie więcej...
Tak Irenko z roku na rok coraz większy.
Przestałam już nawet rozmnażać rośliny bo problem z posadzeniem mam. A przechowalnik jeszcze pełny.
Planuję nową rabatę a nawet dwie. Jedna brzozowo trawiasta a druga na pewno rozchodniki Stipa i coś jeszcze dosadze.
Fajnie że jesteś
Patrz po kilku latach nieobecności jedna się wysiała
. Wiem drastyczne cięcie,w taki sposób przycielam mlodziaka Hercules którego kupilam rok temu i młodą Diamantino.A teraz wygląda tak zdj z dziś.
Diamantino.
Ale pięknie Widzę że dużo masz posadzonych rozchodników i w masie dają dopiero efekt. Też mam ich sporo i jeszcze w przechowalniku do przesadzenia .
Co to za Hortensja na bordo się przebarwiająca?
Ostatnio Pink Ledy sobie kupiłam i też tak na bordo się przebarwia.
Zaczęły mi się podobać te ażurowe hortki
Haniu, Twój ogród taki dojrzały jest, naturalnie wygląda, ciągle się coś dzieje.
Astry z rozchodnikami fajnie wyglądą
W ogóle tak melancholijnie u Ciebie.
Ja mam nadzieję na trochę słońca, bo muszę jeszcze trochę roślin posadzić. Mąż haruje w ziemi a ja zrobię to co najprzyjemniejsze, czyli ustawię i posadzę