A są na którymś z tych Twoich pięknych zdjęć?
Edytka, prawda jest taka, że to Ty właśnie zachęciłaś mnie do postawienia jej w tym miejscu pamiętasz?
Buziaki
Jeśli tylko będą graby to będą i kwadraty a źródło mam nadzieję, ze jeszcze nie wyschło
Marzenko radzisz wypełniać w środku te kwadraty czy lepiej nie?
Te najbardziej białe to Polar Bear - jest jeszcze 5 szt., które nie załapały się na ta zdjęcie, tamte już brązowieją, więc nie prezentują się za ciekawie.
Zawilce kwitną jak głupie, ale jedna odmiana się pokłada, poza tym muszę im lepsze towarzystwo zorganizować, żeby podkreślić ich urodę.
Na Artemis zła jestem, wypuściła takie długie i wysokie pędy, które nie wyglądają za dobrze.
Jeżowki, rozlenice i wrzosy bez uwag
My mamy to znamy, zaczyna się szkoła to mama dodatkowo, poza wszystkimi codziennymi obowiązkami, robi za taksówkę.
Zastanawiam się tylko czy pojść w takie pełne czyli wypełnione w środku bukszpanami czy jednak zostawić takie po obwodzie?
Ja bym z tym żwirkiem jeszcze poczekała ... sama teraz na froncie nie mam go ... do czasu aż doprowadzę do ładu mniejsza rabatkę ze stożkami ... także żwirek pewnie pojawi się dopiero na wiosnę
Ale to mi nie przeszkadza ... bo jestem o tyle do przodu, że już wiem jak chcę żeby mój ogród wyglądał, co mi się podoba i co w związku z tym dominuje w nim ... z taka wiedzą jest naprawdę lżej
Bo myślałam, ale o gabionowejA teraz namąciło mi trochę w planach. Czy jednak nie będę miała zbyt gabionowo... A taka biała jest elegancka w swej prostocie.
Tam cały dzień słońce, szałwia to Deep Blue. Te funkie(podobne do Patriot, ale to chyba inna odmiana) i brunnera świetnie sobie radzą w słońcu. Wiem, że nasadzenia mogą trochę zmylić, bo one polecane przecież do miejsc zacienionych.
Muszę zajechać gdzieś i pomierzyć te krawężniki. Dzięki
Takie ścieżki dziewczyny robią z krawężników betonowych połozonych na płask. No to jak większośc kulek jest w linii to poprawiłabym tą jedną i wyrównala z resztą ale to ja. No i tak patrzę na tą rabatę i widze tam funkie ... tam masz cień? Bo nie wiem jak szalwia da sobie radę? I jaka masz odmianę szałwii?