Młody zwykle się spotyka z " włochaczami ".. ma zawsze na wszytsko czas , bo żyje wg zasady : pan chorąży zawsze zdązy ... a potem lezie ze śmieciami po nocy no i spotkania pierwszego stopnia ma gwarantowane
Moje tulipany nie chcę kwitnąc ... a moźe dlatego ,źe anźeliki są późne a tylko ja jestem niecierpliwa
Do ławki powzdychasz na żywo , ok ??? tylko się ciepło zrobi a ja się z nią uporam....
Iwka ale super foteczki juz tak pełna para ta wiosna.
Własnie miałam pytac o czosnki bo ja tez mam szczypiorek co gorsza troche go zdazyłam wypłacić zanim mi glowka zaczęła pracować ...to super by było tylko one takie bidulki jeszcze
Jolcia ona ni piz.. ni w oko od początku
nigdzie mie w ogrodzie ie pasuje i myślę cały czas jak się jej bezboleśnie
pozbyć
ale pomału nic na już trzeba niektórych do tego psychicznie przygotować
Ona jest ze mna najdłużej drugi rok jest zielona latem a a teraz zbrązowiała i nie wiem czy nie wymazla. To były pierwsze zakupy bezmetkowe i niestety nie znam jej nazwy.
dzięki Jola, spróbuję go gdzieś dostać. fajny bo dorasta do 10m więc nie jest taki olbrzym. chciałabym go dac na koniec działki na wprost okien salonu żeby miec ładne widoki jesienią
narazie mam piękny krajobraz zapożyczony ale działka za płotem na sprzedaż więc prędzej czy później to sie zmieni