ale między oknami są obeliski 2m..za nimi nie dam wyzszych zimozielonych bo to wielkie musiałoby być..
wiesz tam trawy pomiędzy rózami są no i te kostki moze cisowe?różnej wysokości?
bardziej od kulek wolałabym kostki, bardziej w moim stylu. a o stożkach myślę przy schodach bo trzmieliny to chyba marzenie żeby zdobyć..
najgorzej jest mi wymyslić środek, no bo tyły to obeliski i trzcinnik a na dole odwódka i róże niskie/okrywowe. a środek? tak zeby tyłów nie zaslonić?
Widzę ze poniżej Filemon pisze ze to nie sa Danicki , nie będe sie sprzeczac ale na pewno były kupowane jako Danici w profesjonalnej szkólce ale byc moze ze pracownicy cos pomylili choc szczerze mówiąc mało prawdopodobne. Moje tez sa cięte raz na rok ale pozwalamy im rosnac by byly duze.Aniu w niedziele będzie u mnie siostra wiec jesli mogłabys przyjechac do niej w niedzielę wieczorem to może Ci je zabrac. Zobacz na mapie to okolice ul sw Franciszka, pasuje Ci?????Które trawy chcesz i ile?
przerazilaś mnie tymi danicami ale chyba cięciem możnaby je ograniczyć do pół metra wysokości...
trawki bym chciała bardzo ale spora wybrawa znowu dla mnie, do siostry jechać nie planujesz?czy ona do Ciebie?
Asiu wstawię Ci wszystkie fotki jakie mam tego miejsca,żebyś poczyuła się jak na kawce u mnie
stojąc przy suwance
na wprost tarasu,poprawo rabato-zonk
ona jest ze spadkiem,taki myk
a tu to miejsce gdzie zaplanowałaś zejście z rabaty...według mnie za wysoko na stopień,nie naturalnie
i w drugą strone, tak było w marcu
Może byc i wiosna ale może potrzebujesz jeszcze trawki Ice Dance własnie wysadziłam i mam nadmiar i jeszcze trawke tą którą brałas w maju ale to wypadałoby teraz jesienia zabrac bo tylko zadołowałam do szybkiego wydania komus. Tu sa zdjecia
dwie kępki Ice Dance
a tu trzecia największa
i jeszcze ta co brałas wiosna
tu jest stłamszona bo dopiero co przesadzana ale to piękna trawa.
Miałam Ci jeszcze pokazac zdjecia tuj
no wiem ale już tak się przyzwyczaiłam jakoś :/
ja bym granny może zamiast hanne posadziła w prawym dolnym rogu...
coraz częściej mam wrażenie że co roku będę wojowaćz tą rabatą