Energetycznie super wygladaja donice. Przy siatce chcesz pociągnąć tujki? Przydało by sie tło jak pisze Nicol
Mnie nawet przez okno sie nie chce. Fajnie fajniscie
Aaa Kalina Ci sie do ręki przykleiła . Moj eM wreszcie przyjechał ide sadzic trawki . Nadzorować co by prosto było
Jolu witaj milutko ja taka sama nowicjuszka tylko stronek troche wiecej ale nie masz co nadrabiać teraz dopiro cos mozna u mnie zobaczyc
Ale pięknie kolorki wiosenne cudnie ciemierniki wypasione
Burza kolorów - pięknie Przemku
Przemku u Ciebie zawsze tsk energetycznie
Od wczoraj nadrabiam forum a zaległości nie ubywa ..... Fotki to bym wolała zobaczyc ale jak tsk pada to trudno sie ruszyć Z tym przesadzaniem to juz tsk musi byc .....u mnie to na kolkach rabaty by musiały byc hihihi
Lojalna_ Swoje spinam na zimę siatką, gdyż zawsze istnieje możliwość obciążenia, a ponadto zimozielone ograniczają jedynie zimą funkcje życiowe. Na przedwiośniu, gdy cieplej, pobierają dość intensywnie wodę i to, co w niej zawarte - przy niższych temperaturach przede wszystkim azot, co przy niedoborze światła i obciążeniu daje taki efekt. Mulot Podobna sytuacja jest prawdopodobnie u Ciebie. Pozdrawiam
Działacie na mnie jak meliska, także na pewno w tym roku kulki będą podobne do kulek namawiałam męża na strzyżenie, ale boi się odpowiedzialności, woli popatrzeć. Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję za zainteresowanie
Swietny widok za dolary
Aaaa no to sie wybawilas